Liga 1

Episod dureros pentru un fotbalist în derby-ul FCSB - Dinamo: „M-a tăiat un telefon aruncat din tribune. A curs sânge!”

Georgievski are în palmares 3 trofee cu FCSB: două campionate și o Supercupă a României

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 mai 2020

Daniel Georgievski (32 de ani), fostul fundaș dreapta al lui FCSB, a povestit un episod mai puțin plăcut din perioada în care activa în România. În timpul unui derby cu Dinamo, macedoneanul afirmă că a fost rănit cu un telefon aruncat din tribune.

„Nu am cum să uit derby-urile cu Dinamo. Am un semn pe mână de când cineva a aruncat cu un telefon în mine. Meciul a fost atunci oprit pentru 10-15 minute. Voiam să bat un corner, dar nu puteam din cauza suporterilor care tot aruncau cu diverse lucruri în noi.

Cineva a aruncat cu un telefon care a explodat și m-a tăiat la mână. A curs sânge! Am și acum o cicatrice. Așadar, îmi amintesc foarte bine acele derby-uri cu Dinamo", a declarat Georgievski, potrivit Antena Sport.

Daniel Georgievski, două campionate cu FCSB


Georgievski, în prezent la Western Sydney Wanderers, a evoluat la FCSB între 2012 și 2014 și a contribuit la două titluri câștigate de formația lui Gigi Becali. Nonconformistul fundaș a povestit cum a rămas fără haine în autocarul formației.

„Îmi amintesc bucuria din autobuz, când mi-am aruncat toate hainele de pe mine, rămăsesem doar în chiloți. Cred că și MM a făcut același lucru, m-a copiat. Am aruncat totul fanilor”,  a mai spus acesta pentru sursa citată.

VIDEO Dezbatere GSP: Steaua sau Dinamo: cine a fost mai ajutată?

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.