Liga 1

Avocatul FCSB vine cu propria versiune: „Suporterii au fost induși în eroare. FCSB poate juca în Ghencea”

+27 Foto
FCSB va putea evolua în Ghencea, spune Virgil Boglea, avocatul echipei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 mai 2020

Virgil Boglea, avocatul care reprezintă FCSB în procesele împotriva CSA Steaua, a făcut o serie de precizări cu privire la starea litigiilor și la stadionul Ghencea.

Avocatul a ținut să menționeze faptul că CSA Steaua nu a câștigat procesul privind palmaresul echipei. De fapt, singurele două victorii ale CSA Steaua ar fi cele cu privire la anularea mărcii și la denumirea comercială.

„Zecile de procese câștigate de domnul Florin Talpan sunt de fapt vreo două. Unul se referă la anularea mărcii, altul la denumirea comercială. Sunt multe lucruri pe care suporterii nu le cunosc. Au fost induși în eroare. Cred că o continuitate a tradiției glorioase și sportive este mai importantă decât o emblemă. Palmaresul este în aer. Se joacă. S-a prezentat ideea falsă că CSA Steaua a câștigat tot, iar FCSB a pierdut tot. Palmaresul nu a fost câștigat de Steaua, asta e foarte important”, a dezvăluit Boglea pentru Radio Sport 1.

„Atenție, în Monitorul Oficial din 21 aprilie 2017 a fost prezentat un raport de activitate al MApN. Printre altele, se anunță oficial decizia CSA Steaua de înființare a unei echipe de fotbal la nivelul seniorilor pentru a participa în competiții din ediția 2017- 2018, înființare, atenție. Nu s-au anulat în Instanță actele de la începutul anilor 2000. Tocmai aceasta este rațiunea pentru care FRF, UEFA, LPF consideră că FCSB este continuatoarea secției de fotbal de performanță și că a preluat tradițiile glorioase ale acestei secții. CSA Steaua participă în competiția amatorilor, în cazul promovării în fotbalul profesionist va fi nevoita să se desprindă de Ministerul Apărării” - Virgil Boglea, avocat FCSB

Virgil Boglea este cert: „FCSB va putea juca în Ghencea”

Deși Florin Talpan, juristul CSA Steaua, neagă vehement faptul că FCSB va avea posibilitatea legală de a evolua pe stadionul Ghencea, avocatul echipei patronate de Gigi Becali este de altă părere:

FCSB poate juca acolo, unde este casa ei. Unde s-au realizat cele mai mari succese ale fotbalului românesc. Am văzut că se vehiculează ideea falsă că nu poate juca din cauza unul proces pe rol. Greșit. Procesul acela pentru prejudiciu este între o structură a MApN și FCSB. Nu poate împiedica intrarea echipei pe stadionul Steaua”.

GALERIE FOTO. Cele mai noi imagini cu stadioanele Arcul de Triumf, Ghencea și Giulești

VIDEO. Nu e Talpan Arena! » Fanii au votat pe GSP cum ar trebui să se numească noul stadion din Ghencea

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.