Box

Motivul pentru care Muhammad Ali era ÎNFRICOȘAT de o luptă cu Mike Tyson » George Foreman îi dezvăluie secretul: „Mi-a spus-o chiar el”

Mike Tyson

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 mai 2020

George Foreman, 71 de ani, unul dintre cei mai cunoscuți pugiliști din lume și coleg de generație cu legendarul Muhammad Ali, a dezvăluit unul dintre cele mai neașteptate lucruri despre celebrul pugilist.

Astfel, Foreman a povestit în cartea „Muhammad Ali: The Life of a Legend”, scrisă de Fiaz Rafiq, că acesta s-a temut de o luptă cu Mike Tyson din cauza forței sale brutale.

„Mi-a spus-o chiar Muhammad Ali. L-am întrebat: «Crezi că Tyson ne-ar putea bate pe vreunul dintre noi?». El mi-a răspuns: «Omule, Tyson lovește atât de tare!». Simțea că Tyson e mai brutal decât orice adversar cu care a luptat. Mi-a spus o dată că nu avea încredere că ar fi putut să îl învingă pe Mike Tyson”, susține George Foreman în cartea menționată.

Pe de altă parte, Muhammad Ali Jr., fiul legendei, a afirmat că tatăl său l-ar fi învins cu siguranță pe Tyson. De asemenea, și promoterul Don King a susținut că Muhammad Ali ar fi învins într-un duel cu Mike Tyson „datorită tehnicii, a priceperii și a inteligenței sale”. 

Muhammad Ali a jucat 61 de meciuri la profesioniști din care a câștigat 56. Cu Foreman s-a luptat o singură dată și l-a învins în octombrie 1974 luându-i titlul de campion mondial. 

Cartea „Muhammad Ali: The Life of a Legend”, scrisă de Fiaz Rafiq

VIDEO: Cum se antrenează Mike Tyson la 53 de ani

Citește și alte știri din box:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.