Liga 1

Florin Prunea, declarații controversate despre FRF: „Cluburile nu vorbesc pentru că mai sunt comisii, arbitraje” + „Nu uitați că e an electoral!”

Florin Prunea a contestat de-a lungul timpului activitatea FRF

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 09 mai 2020

Florin Prunea (51 de ani), managerul general al lui Dinamo, a făcut o serie de afirmații controversate în această seară, lăsând de înțeles că reprezentanții formațiilor din România evită să vorbească în public de frica FRF: „Mai sunt comisii, arbitraje”.

„Am luat și eu legătura cu anumiți președinți de la Liga a 3-a, iar ei ar dori să primească înapoi suma depusă la începutul sezonului drept garanție pentru rămânerea în competiție. Și echipele din Liga a 2-a sunt în aceeași situație.

Dar ei nu prea vorbesc, pentru că mai sunt niște comisii, arbitraje. Eu zic că ar trebui ajutați într-un fel. De asta ești Federație, să ajuți cluburile”, a spus Prunea în emisiunea „Digi Sport Special”.

  • La începutul fiecărui sezon, cluburile depun la Federația Română de Fotbal o sumă care să garanteze rămânerea în competiție până la finalul campionatului. În mod normal, banii sunt returnați la finalul anului competițional;
  • Potrivit lui Prunea, conducătorii formațiilor din eșaloanele secunde și-ar dori acum să primească înapoi această sumă, întrucât întâmpină probleme financiare din cauza crizei COVID-19;

Florin Prunea: „Nu uitați că acest an e unul electoral”

De asemenea, Florin Prunea a comentat și înghețarea sezonului din Liga 3, soluție propusă de Răzvan Burleanu și acceptată de cluburi: „Nu uitați că acest an e unul electoral. Uitați-vă ce echipe ar promova în momentul de față. Nu vreau să dau exemple, pentru că o să fiu iar chemat pe la comisii”.

  • Dacă se vor păstra măsurile prezentate de Răzvan Burleanu, doar Aerostar Bacău și FC U Craiova 1948 ar promova direct. Ceilalți 3 lideri din C, Unirea Slobozia, Progresul Spartac și Fotbal Comuna Recea, vor juca un meci de baraj cu ocupantele locurilor 2. Barajele ar fi Slobozia - Mostiștea Ulmu, Progresul Spartac - Slatina și Comuna Recea - Minaur Baia Mare.

VIDEO Răzvan Burleanu a vorbit despre reluarea antrenamentelor

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.