Campionate

FOTO Imagini din viitorul fotbalului » Cum a arătat finala din primul campionat decis pe teren în pandemie: măști, dezinfectant și filtre de temperatură

+15 Foto
Esteli a câștigat trofeul Clausura în Nicaragua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 mai 2020

Esteli este câștigătoarea Clausurei din Nicaragua, după victoria obținută astăzi, scor 3-1, în returul finalei cu Managua. În tur fusese egalitate, 1-1. 

Campionatul de fotbal din Nicaragua a fost în atenția tuturor, fiind una dintre puținele competiții sportive care au continuat și în timpul pandemiei de COVID-19. Deși adunările publice au fost interzise și au fost luate mai multe măsuri de oprire a răspândirii coronavirusului, prima ligă a mers până la capăt. 

Cum arată fotbalul pe timp de coronavirus? 

Meciul decisiv câștigat de Esteli, scor 3-1, contra celor de la Managua, s-a desfășurat în condiții speciale. Spectatorii nu au avut acces pe stadion, iar jucătorii au trecut prin mai multe filtre de control. La intrarea pe arenă li s-a luat temperatura, apoi la ușa vestiarului s-au dezinfectat în prezența unui medic. Pe laturile stadionului au fost instalate mai multe chiuvete dotate cu săpun. 

Toți oamenii din staff și reprezentanții media au purtat măști de protecție. Chiar și în momentul înmânării trofeului de campioni, reprezentantul Federației, cel care a adus cupa, avea mască și mănuși. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.