Liga 1

S-a simțit Corneliu Papură „lucrat” la Craiova? Umilința din derby-ul cu FCSB l-a transformat pe doctor în suspectul numărul 1

Corneliu Papură, antrenorul demisionar al oltenilor, s-a plâns după 1-4 cu FCSB, voalat, că medicul Stamatescu i-a dat planurile peste cap

Articol de Aurelian Botezatu  —  Sunday, 10 May 2020

Corneliu Papură, antrenorul demisionar al oltenilor, s-a plâns după 1-4 cu FCSB, voalat, că medicul Stamatescu i-a dat planurile peste cap: ”Mihăilă nu s-a accidentat la încălzire, avea probleme. Înaintea meciului mi s-a comunicat că poate juca, iar cu 10 minute înainte mi s-a spus că nu mai poate”.

Cristiano Bergodi este noul antrenor al Craiovei, dar demisia neașteptată a lui Corneliu Papură continuă să facă valuri. Mai ales situația tensionată dintre el și medicul Claudiu Stamatescu, cunoscută de mai multă vreme în anturajul echipei, dar tolerată de finanțatorul Mihai Rotaru până când paharul s-a umplut și a dat pe afară. 

Papură: „Mihăilă avea probleme, dar doctorul mi-a zis că poate juca”

Reacția lui Papi la conferința de presă de după eșecul usturător cu FCSB (1-4), din 8 martie, sugerează că el s-a simțit chiar "lucrat" de Stamatescu. „Dacă știam din capul locului că nu joacă Mihăilă era altceva. Vali nu s-a accidentat la încălzire, avea probleme de mai mult timp. Înaintea meciului mi s-a comunicat că poate juca, iar cu 10 minute înainte mi s-a spus că nu mai poate", declara Papură la vremea respectivă. 

Restul a fost dezvăluit de Ovidiu Ioanițoaia în editorialul de vineri. Rotaru a încercat să rezolve conflictul dintre cei doi, ajuns la înjurături. Fără succes. Medicul s-a arătat dispus să îngroape securea războiului, Papură, nu. Iar când acestuia din urmă i-a ajuns la urechi și că finanțatorul l-ar fi contactat din nou pe Edi Iordănescu, dușmanul său declarat, a priceput că și-a pierdut poziția privilegiată, "de-a dreapta" omului de afaceri, și a plecat.

Corneliu Papură

VIDEO EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică

Citește mai multe știri despre Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.