Liga 1

Veste proastă la Dinamo: „Clubul nu se poate vinde. Orice tranzacție e imposibilă în acest moment!”

Potrivit lui Viorel Cataramă, Dinamo nu se poate vinde

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 mai 2020

Viorel Cataramă (65 de ani) le dă o veste proastă fanilor lui Dinamo. Omul de afaceri care a fost tentat la un moment dat să cumpere clubul afirmă că echipa nu poate fi vândută de către Ionuț Negoiță (46), din cauza unor probleme juridice.

Dinamo are probleme juridice care fac imposibilă orice tranzacție. Eu spun ce probleme am întâmpinat. Am fost de bună credință, la fel și domnul Negoiță, contractul trebuia doar sa fie semnat, iar banii erau în cont, urmau să fie transferați.

Însă n-am vrut să fac o tranzacție care să nu aibă finalitate. Aceste probleme pot fi depășite, dar într-un număr de ani, nu luni. Eu nu pot să duc în spate singur Dinamo atât timp, chiar dacă aveam pregătită o sumă pentru perioada de început, în jur de 2,5 milioane de euro. De fapt, sunt puține persoane în România care ar fi capabile să dețină acest club”, a declarat Cataramă, duminică seară, la Realitatea Plus.

Viorel Cataramă a vrut să cumpere Dinamo


În octombrie 2019, după ce Ionuț Negoiță reafirma că vrea neapărat să vândă clubul, Viorel Cataramă, candidat la prezidențialele de anul trecut, s-a lăudat că vrea să achiziționeze 50,1% din pachetul de acțiuni de la Dinamo

Cele două părți au negociat timp de câteva săptămâni, dar n-au ajuns până la urmă la un numitor comun.

VIDEO Jucătorii lui Dinamo și-au încasat salariile restante pe luna ianuarie

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.