Liga 1

Lucescu pro-Rapid

Articol de Cătălin Popescu, Remus Răureanu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Familia Lucescu crede că arbitrul Deaconu e vinovat şi cere ca derby-ul să se rejoace

Rapid e apărat de familia Lucescu! "Vinovăţia arbitrului Deaconu e evidentă. El a acceptat să conducă un meci în care reprezenta una dintre părţi, avînd în vedere că a jucat la Steaua! E imposibil să comanzi asupra sufletului, a sentimentelor şi a relaţiilor pe care le ai cu nişte oameni", crede Mircea Lucescu.

Antrenorul care a cîştigat al doilea titlu din istoria Rapidului, în 1999, e de părere că soluţia cea mai bună ar constitui-o rejucarea partidei: "Cel mai important e ca meciul să se reia de la 0-0. E inadmisibil ca o echipă să piardă posibilitatea de a juca într-o cupă europeană din cauza deciziei unui arbitru care la bază nu avea nici un argument ca să conducă acest joc! Cred că deznodămîntul hotărît de el a fost premeditat! E o mare greşeală, pentru că li se dă apă la moară tuturor, arbitrii vor putea să-i provoace permanent pe suporterii echipelor gazdă. Deaconu n-avea de ce să meargă spre margine, unde fusese aruncat obiectul, el trebuia să rămînă spre centrul terenului la toate deciziile luate împotriva Rapidului".

La rîndul său, Răzvan Lucescu, care a luat două Cupe ca antrenor al Rapidului, dezaprobă varianta omologării derby-ului cu scorul de 3-0 pentru Steaua: "Cei din Ghencea să muncească dacă vor să cîştige trei puncte! Să se rejoace meciul, fără public! Aşa ar fi pedepsiţi şi suporterii giuleşteni, dar echipa şi-ar putea apăra corect şansele de a ocupa unul dintre primele două locuri".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.