Liga 1

Probleme mari pentru CFR Cluj » Un titular e blocat în altă țară: „Am încercat să-l scoatem de acolo, dar n-am reușit”

Arlauskis este unul dintre cei mai constanți jucători din lotul CFR-ului

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 10 May 2020

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a declarat că are probleme în legătură cu întoarcerea în țară a lui portarului Giedrius Arlauskis (32), blocat acum în Lituania.

„Ne-am testat, toți jucătorii, tot staff-ul, toată lumea e bine. Arlauskis mai trebuie să vină, să vedem ce se întâmplă. Lituania nu e o zonă roșie, dar, dacă vine după 15 mai, s-ar putea să intre în carantină.

Noi am încercat orice formulă să-l scoatem pe Arlauskis de acolo, dar n-am găsit, poate ar trebui să trimitem o mașină după el, până în Lituania. Am căutat bilete de avion, pentru el, nu am găsit nimic. Nici prin China nu găsești, au închis și acolo”, a declarat Dan Petrescu, potrivit digisport.ro.

Giedrius Arlauskis, în echipa sezonului din Europa League


CFR Cluj a avut o prestație bună în Europa League și a fost eliminată cu greu din 16-imile Europa League de Sevilla, (1-1 la Cluj și 0-0 la Sevilla), iar Arlauskis a fost printre cei mai buni jucători ai echipei din Gruia.

După evoluțiile foarte bune avute în meciurile cu Lazio, Rennes, Celtic și Sevilla, lituanianul din poarta CFR-ului a fost ales de site-ul WhoScored.com printre cei mai buni jucători din acest sezon din Europa League. Astfel, Arla este titular în echipa sezonului, alături de jucători precum Harry Maguire, Bruno Fernandes sau Fred.

Echipa sezonului în EL: Arlauskis – Widmer, Maguire, Trauner, Saka – Zaniolo, Fred, Bruno Fernandes, Granero – Morelos, Sadiq

„Arlauskis a avut aici rezultate fantastice, el decide ce va face în viitor. Dacă vrea să plece, îi urez baftă pentru că merită, dacă vrea să rămână, noi îi facem contract aici pe încă doi sau trei ani, depinde doar de el”

Dan Petrescu

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.