Campionate

BUNDESLIGA. Bayern Munchen, în „buncăr”! Jucătorii fac singuri paturile și curățenie

+10 Foto
Bayern Munchen joacă împotrivă lui Union Berlin pe 17 mai

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 11 mai 2020

Jucătorii lui Bayern Munchen s-au izolat de restul lumii într-un hotel aflat aproape de baza de pregătire, de stadion și de aeroport.

Bundesliga e primul mare campionat al Europei care se reia în plină pandemie, pe 16 mai, iar echipele au intrat în linie dreaptă cu pregătirile. Campioana Bayern se află de duminică în carantină, la un hotel din Munchen, Infinity, ales în mod special pentru a se putea ajunge repede la baza de pregătire, la Allianz Arena și la aeroport.

Bayern Munchen, în „buncăr”!

Personalul noului cartier general al liderului a fost redus la minimum posibil. Fiecare jucător a primit câte-o cameră, dezinfectată în prealabil, pe care, în lipsa cameristelor, trebuie s-o întrețină. Altfel spus, își face singur patul, dimineața, dar și curățenie, cu tot ceea ce presupune.

Regulile în „buncăr" sunt stricte. Pentru a reduce riscul de infectare se poartă mască pe figură și trebuie respectată distanța minimă de siguranță, de 1,5 metri, în cursul ședințelor tactice. Iar masa se ia separat. Butoanele de la lift e obligatoriu să fie acționate cu cotul și nimeni n-are voie să folosească telefonul sau consola de Playstation a colegului!

17 maie data la care Bayern are programat primul meci oficial: contra lui Union, la Berlin

FOTO Primul antrenament al lui Bayern de la începutul pandemiei de coronavirus

VIDEO Bundesliga revine pe 16 mai

Citește mai multe știri din Bundesliga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.