Liga 1

FCSB. Gigi Becali, o nouă serie de declarații controversate: „La revedere, «monavirus»! Cine moare, moare! Nu mi-e frică de un virus care nu se vede, nu am purtat mască”

Gigi Becali nu se teme de coronavirus

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 11 mai 2020

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre pandemia de coronavirus din România și despre condițiile în care se poate relua Liga 1.

Becali, finanțatorul FCSB, a avut o nouă serie de declarații controversate și a spus că jucătorii și echipele din Liga 1 nu ar trebui să intre în carantină. 

„Ce carantină? Cine e bolnav să stea acasă, iar cine e sănătos să joace fotbal! Stăm acum? La revedere, coronavirus, «monavirus»! Gata, am terminat cu el. Ai corona? Ești pozitiv? Stai acasă! Dacă sunt 9 cazuri la o echipă? La revedere! Ai pierdut campionatul. Nu joci. Bagi copiii de 17 ani, 15 ani. Ce ne interesează pe noi? Cine e bolnav trebuie să stea acasă! E părerea mea”, a explicat Becali la Pro X. 

Becali: „Nu țin cont de distanțarea socială” 

„Vom trăi cu virusul! Gata. Cine-l are stă acasă, cine nu are să se ducă la muncă, să joace fotbal. Ce teamă să-mi fie? De un  virus? De un corona? Nici măcar nu se vede deloc. Cum să-mi fie frică? Nu e chiar așa cum zice lume. Eu am părerea mea. Ce să facem acum? Ne închidem în casă? Nu mai muncim? Nu mai mâncăm? Trăim cu virusul. Cine moare, moare! Cine trăiește, la muncă și la fotbal.

Am făcut teste destule. Dacă mă obligă legea, fac. Dar fotbaliștii sunt puternici.

Ce să facem? Facem noi acum corona.... Pe mine nu m-a interesat corona. Nu am purtat mască, nu am ținut cont de distanțarea socială. Am făcut testul de două ori pentru familia mea. Gata, nu mai contează. Ce să mai facem acum? Asta e părerea mea. Statul să dea drumul la treabă”, a declarat Gigi Becali la Pro X.

VIDEO Cum vom merge la frizer, ce nu avem voie să facem în biserici și ce se întâmplă cu școlile după 15 mai

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.