Liga 1

FCSB. Gigi Becali a comentat interesul lui Liverpool pentru Florinel Coman: „Pe mine mă interesează întrebările lui Klopp?! Vreau să văd banii în cont!”

Florinel Coman este unul dintre cei mai ofertați fotbaliști de la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 11 May 2020

Gigi Becali (61 de ani) a vorbit despre posibilitatea ca Florinel Coman, fotbalistul lui FCSB, să ajungă în Premier League, la Liverpool, ipoteză pe care a lansat-o presa din Italia, după ce Jurgen Klopp s-ar fi interesat de perla roș-albaștrilor.

  • Florinel Coman (21 de ani) poate juca oriunde în spatele vârfului;
  • 6 milioane de euro este cota fostului jucător de la Viitorul, potrivit site-ului de specialitate Transfermakt;
  • În acest sezon, Florinel Coman are 14 goluri și 10 pase de gol, în 35 de meciuri pentru FCSB.

„Nu mă interesează nimic, dau, vând tot! S-ar putea și să cresc prețurile unor fotbaliști, nu se știe. Piața o să dicteze. Am spus că vreau 20 de milioane pe Coman, după aceea l-am lăsat la 10. Acum, e posibil să măresc iar prețul la 30.

Pe mine mă interesează întrebările lui Klopp? Nu, doar banii în cont! Coman a fost numărul 1 la viteză, la teste, nu-l întrece nimeni”, a declarat Becali, la Pro X.

FCSB. Gigi Becali l-a scos pe tarabă pe Florinel Coman

Gazeta Sporturilor a scris pe 7 mai că Gigi Becali vrea 10 milioane de euro și 20 la sută dintr-un transfer viitor ca să-l cedeze pe atacantul în vârstă de 22 de ani. Patronul FCSB a împuternicit mai mulți agenți să obțină suma asta, indiferent de țara din care ar veni oferta.

Reducerea salariilor a fost prima măsură anti-criză la FCSB, urmează vânzarea pieselor cele mai scumpe. Florinel Coman și Dennis Man sunt „mărfurile" pe care Becali le-a poleit în ultimii doi ani, a pronunțat numai prețuri de zeci de milioane de euro pentru fiecare. Fiindcă regresul economic deja se simte chiar și în campionatele cele mai bune din Europa, Gigi a schimbat datele din tratative, ar accepta bani mai puțini.

VIDEO Match Preview » Bundesliga revine sâmbătă cu un duel puternic! Dortmund o înfruntă pe Schalke

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.