FIFA 20

Un mijlocaș de la Real Madrid e specialist la FIFA 20. Are o echipă tare în Ultimate Team

Asensio în tricoul lui Real Madrid, foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 11 May 2020

FIFA 20. Asensio, mijlocașul ofensiv al lui Real Madrid, se laudă cu formula sa „câștigătoare” în Ultimate Team. 

Surprinzător, Asensio nu se bazează în echipa sa pe colegi de la Real Madrid. În afară de cardul lui special, de 99 OVR și de faptul că Zinedine Zidane este tehnicianul echipei, în rest internaționalul spaniol pare mare fan Premier League. 

Pentru un jucător ofensiv, a ales o formulă de echipă prudentă, ce e drept cu jucători foarte buni. În poartă este colegul de la națională, David De Gea, cu un card de 89 OVR. 

Van Dijk și Puyol de bază în apărare

Pe centru apare, normal, olandezul Van Dijk, 90 OVR, încadrat de Kyle Walker, 87 OVR, pus ca fundaș central, și de legenda Barcelonei Carles Puyol, cu un card de 90 OVR. O altă legendă apare pe partea dreaptă, este vorba de brazilianul Carlos Alberto, 90 OVR. Pe stânga a fost preferat Ricardo Pereira, jucătorul celor de la Leicester, 88 OVR. 

Legendarul Maradona în atac, susținut de Mane și Asensio

Mijlocul este unul solid, puternic, dar și creativ, prin prezența lui N’Golo Kante, de la Chelsea și de legendarul Ruud Gullit, amândoi cu carduri de 90 OVR. Pe flancuri sunt doi fotbaliști explozivi, Asensio, cu cardul de 99 OVR și Sadio Mane, 91 OVR. 

  • Asensio are un singur atacant, dar când acesta este Diego Maradona, 95 OVR, nu îți trebuie mai mult. 
  • Asensio impresionează cu echipa sa echilibrată, puternică, dar și cu jucători rapizi, foarte tehnici și eficienți în fața porții. 

Citește mai multe știri de FIFA 20:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.