Campionate

Paolo Maldini, atac cu talpa la Ralf Rangnick: „Înainte de italiană, să învețe ce-i respectul!”

Paolo Maldini l-a atacat pe Ralf Rangnick

Articol de Daniel Scorpie  —  luni, 11 mai 2020

Paolo Maldini (51 de ani), fostul legendar căpitan rossonero și actualul director tehnic al lui AC Milan, a considerat cererea de puteri depline de a gestiona a antrenorului german Ralf Rangnick ca fiind „«invadarea» unei zone în care lucrează profesioniști”.

Paolo Maldini s-a simțit profund rănit în orgoliu de ultimele declarații făcute de Ralf Rangnick și a ținut să-l pună la punct pe neamțul despre care s-a scris că-l va înlocui pe Stefano Pioli pe banca lui AC Milan din vară.

„Nu am discutat niciodată și nu pricep pe ce se bazează cuvintele sale, pentru că mie proprietarul nu mi-a spus încă nimic. Vorbind despre un rol cu depline puteri în a gestiona sectorul sportiv și cel tehnic, «invadează» o zonă în care lucrează profesioniști cu acte în regulă", a spus Maldini.

Paolo Maldini: „Binele clubului, nu orgoliul personal"

Fostul legendar căpitan al rossonerilor și actualul director tehnic l-a ironizat pe angajatul lui Red Bull: „I-aș da un sfat, înainte să învețe italiana, să-și revizuiască puțin conceptele despre respect față de cei care încearcă să ducă la bun final sezonul într-un mod profesionist, punând interesul clubului mai presus de orgoliu".

„Iubesc aventura, dar nu trebuie să fie o misiune sinucigașă"

Rangnick l-a deranjat pe liderul all-time al meciurilor din Serie A (647, egalul lui Buffon): 

„Nu pot exclude o mutare la Milan. M-au întrebat dacă există posibilitatea unei colaborări și i-am informat pe cei de la Red Bull și m-am consultat și cu agentul meu. A venit însă coronavirusul și au apărut chestiuni mai importante. Fără a părea arogant, cercul cluburilor care mă pot interesa este foarte restrâns. Iubesc aventura, dar nu trebuie să fie o misiune sinucigașă!”.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.