FIFA 20

Un prim sezon memorabil al SuperCupei #JucamDeAcasa!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 11 May 2020

Anul acesta 32 de echipe românești și-au luat inima în dinți și au acceptat provocarea de a participa la SuperCupa #JucamDeAcasa. Un concept total nou pentru noi, pasionații de sport, însă fotbalul virtual le-a dovedit tuturor că și pe terenul digital se poate face spectacol, oferindu-le pariorilor o perspectivă nouă asupra sporturilor de pe consolă. S-au jucat meciuri memorabile în acest sezon, meciuri pe care pariorii de pretutindeni, alături de Superbet,  le-au trăit cu sufletul la gură până la fluierul final. Despărțirea de momentele frumoase este cea mai grea, de aceea îți oferim un flashback cu cele mai importante evenimente ale acestui sezon. Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază și pe alte evenimente remarcabile!

Marile surprize ale sezonului!

Competiția a început din faza grupelor, plecând de la start 8 grupe cu câte 4 echipe. Primele două poziții din fiecare grupă reprezentau calificarea mai departe și o șansă în plus de a ajunge în marea finală. Fotbalul e întodeauna plin de surprize pe care noi, pasionații, le urmărim cu plăcere etapă de etapă. Echipa surpriză din grupa a doua, Înainte Modelu, s-a calificat de pe prima poziție, ajungând până în faza optimilor. O echipă mică în realitate, cu un prim 11 excepțional la fotbalul pe consolă. Băieții din Modelu au terminat lideri de grupă(14 pct), lăsându-le în spate pe Rapid, Hermannstadt sau ACS Corbeanca. Constănțenii de la Farul au avut și ei un parcurs excelent în acest sezon. Faza grupelor au încheiat-o cu succes pe poziția secundă, eliminându-i pe Corvinul Hunedoara și pe moldovenii de la Poli Iași. Echipa de suflet a constănțenilor a ajuns până în faza optimilor în acest sezon, fiind eliminată cu greu de Dinamo București. De data aceasta câinii roșii au avut noroc, data viitoare Farul poate ocupa un loc în semifinale. 

Tu care crezi că au fost cele mai strânse meciuri?

Faza grupelor a fost ceva mai lejeră din punct de vedere al competitivității jocului. Am avut parte de SuperMeciuri încheiate la scor, însă pe măsură ce echipele erau eliminate, creștea și tensiunea jocului din teren. Eliminarea dramatică a giuleștenilor va rămâne întipărită mult timp în memoria fanilor. După un 0-0 pe teren propriu, Rapid București ratează calificarea în semifinale după un 0-1 în deplasare jucat împotriva celor de la Academica Clinceni. Doar un gol îi despărțea pe giuleșteni de a juca semifinala acestui sezon. Adversarii de la Dinamo au avut și ei un parcurs dificil până în marea finală. Optimile au reprezentat un moment cheie pentru aceștia, după un 0-1 și 1-0 în meciurile directe jucate cu Farul Constanța, dinamoviștii au reușit să se califice după un al treilea meci câștigat cu 1-0. Apogeul emoțiilor e întodeauna pe finalul competiției. Universitatea Craiova s-a calificat în marea finală marcând un singur gol împotriva celor de la Petrolul Ploiești, jucând o finală emblematică împotriva celor de la Dinamo. Aceștia n-au răsuflat ușurați până în returul marii finale, după o victorie cu 2-1 în tur și un egal în retur, craiovenii au spart gheața, devenind primii campioni ai SuperCupei #JucamDeAcasa. Un final glorios pentru echipa oltenilor care pleacă cu prima șansă în sezonul viitor. 

Am avut parte de un SuperSezon și ne așteptăm ca următorul să fie și mai spectaculos. Superbet îți e mereu alături cu cea mai bună ofertă de pariuri pentru biletul tău! Pariază responsabil și savurează fiecare meci al echipelor tale favorite! Descarcă aici aplicația Superbet! Peste 1.000.000 de pariori o au deja!

Citește și:

Superbet donează pentru 31 de spitale din România! Produse sanitare vitale în lupta cu COVID-19 ajung în 23 de orașe!

Bonusul de bun venit Casino la superbet.ro a crescut la 1.200 lei + 300 rotiri gratuite!

Îi știi pe cei 7 antrenori români care au câștigat Cupa Campionilor?

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.