Liga 1

Mircea Rednic vrea să dea o lovitură uriașă: l-a sunat pe Gigi Becali și s-a interesat de Harlem Gnohere

Mircea Rednic

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 12 mai 2020

Harlem Gnohere(32 de ani), atacantul lui FCSB, a intrat în dizgrația patronului Gigi Becali. Francezul ar putea primi o mână de ajutor nesperată: Mircea Rednic îl vrea la Poli Iași.

„Am o ofertă pentru Gnohere. Mi-a spus Mircea Rednic că vrea să îl ia, am zis că vreau 500.000 pe el. Nu am ofertă, a întrebat Mircea Rednic cât vreau pe el. Şi eu am zis că 500 de mii”, a dezvăluit Becali, la TV Telekom Sport.

Astfel, Harlem Gnohere ar putea lucra din nou cu Mircea Rednic, antrenorul care l-a adus la Dinamo în 2015. De altfel, Luana, fiica „Puriului”, e cea care a intermediat transferul „Bizonului” de la Dinamo la FCSB în iarna lui 2017. 

Nu mă interesează Gnohere. Să fie sănătos! La revedere! Mai are un an de contract și gata. Îl țin la echipă, da, ce pot să-i fac? Pe mine mă interesează copiii mei până în 22-23 de ani” - Gigi Becali, azi, la Pro X

Ce face Gnohere?

Francezul este unul dintre cei mai bine plătiți jucători din lot. Acesta a semnat actualul contract în octombrie 2018, iar salariul lui este unul dintre cele mai mari din echipă, 15.000 de euro pe lună.

În aceste condiții, Becali ar putea fi tentat chiar să renunțe gratis la el pentru a nu-i plăti salariul. FCSB ar putea încerca să-l vândă, dar rămâne de văzut ce echipă este dispusă să plătească bani pentru Gnohere. În iarnă, cea mai bună ofertă a fost de la Al Ahly Cairo, 800.000 de euro. Agenții atacantului s-au implicat în afacere și egiptenii au renunțat, până la urmă, la vârful francez. Gnohere mai are și varianta să rămână la FCSB și să fie plătit doar pentru a se antrena, neavând șanse să mai joace în fața lui Adi Petre.

1.300.000 de euroeste cota lui Harlem Gnohere, potrivit transfermarkt

VIDEO EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.