Liga 2

LIGA 2. UTA protestează după înjumătățirea punctelor: „Ne-ați luat munca!” + Scene incredibile din ședință: Rapid și Petrolul au forțat mâna FRF și au cerut și mai multe favoruri!

FOTO: Facebook @UTA Arad

Articol de Vlad Nedelea  —  miercuri, 13 mai 2020

Federația Română de Fotbal a decis azi împreună cu cluburile formatul în care se va relua Liga a 2-a: puncte înjumătățite, primele 6 echipe se bat pentru promovare în play-off. Liderul UTA este cea mai dezavantajată după decizie. 

„E clar că e o decizie care ne dezavantajează. E păcat că se ia munca atâtor luni. Noi nu avem acum ce face, trebuie să ne supunem. Am vorbit și cu băieții, sunt montați, mai ales după ce li s-a întâmplat. Pot să spun că mă așteptam la decizia asta. Singura echipă prejudiciată suntem noi. Poate să spunem că și Turris, care intră cu un meci mai puțin, dar ei nu pierd 5 puncte, cel mult unul și jumătate”, a declarat Laszlo Balint pentru GSP.ro.

Petrolul și Rapid au vrut mai mult

În finalul ședinței care a stabilit formatul finalului de sezond in Liga 2 au avut loc scene interesante. După ce formațiilor li s-au înjumătățit punctele, cei de la Petrolul au plusat și au cerut să se dispute 10 meciuri, tur-retur, nu 5, cum se stabilise.

Clubul Rapid agrease ideea, dar Răzvan Burleanu a intervenit. Președintele FRF a spus că deja a prejudiciat o echipă prin reducerea avansului și că nu e posibilă această variantă. 

După o pauză de 5 minute, Petrolul a revenit asupra declarației și a acceptat varianta inițială.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.