Liga 1

FCSB, program horror! De ce echipa lui Gigi Becali e cea mai dezavantajată din play-off

FCSB va avea un program infernal în acest final de sezon. foto: Guliver/Getty Images

Articol de Dan Udrea, Remus Răureanu  —  Thursday, 14 May 2020

Ministrul Ionuț Stroe a anunțat că de vineri echipele pot intra în cantonament și să-și reia gradual pregătirea. Cum toate cluburile au susținut că au nevoie de 4 săptămâni pentru a putea intra în competiție, cel mai probabil scenariu este cel în care Liga 1 va începe pe 12 iunie.

Cum 20 iulie e termenul impus de UEFA cu privire la echipele care trebuie anunțate ca participante în cupele europene, ar rezulta că întreg play-off-ul, dar și semifinalele și finala Cupei României trebuie disputate până atunci. 

Ar fi nevoie de 11 date disponibile: 8 runde în play-off, dubla din semifinalele și ultimul act al Cupei. 

FCSB, program infernal

Între 12 iunie și 20 iulie sunt 6 weekenduri și 5 date intermediare. Exact 11 date, însă ar însemna un ritm realmente infernal.

De exemplu, echipele care vor disputa fazele finale ale Cupei, cum e cazul FCSB-ului, o echipă angrenată în lupta pentru titulu. Roș-albaștrii sunt singurii din play-off prezenți în careul de ași al Cupei și, dacă se vor califica în finală, vor avea de susținut 11 partide în 36-37 de zile!

VIDEO. FCSB, interzisă pe stadionul „Arcul de Triumf” ? » Alin Petrache: „Nu știu dacă vor putea intra alte sporturi aici”

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.