Campionate

BUNDESLIGA. Împotriva lui Bayern fără antrenor? A plecat chiar înainte de reluarea sezonului

Urs Fischer, antrenorul lui Union Berlin, a invocat ”motive personale” și a plecat chiar înaintea duelului cu liderul, de duminică.

Articol de Aurelian Botezatu  —  joi, 14 mai 2020

Urs Fischer, antrenorul lui Union Berlin, a invocat ”motive personale” și a plecat chiar înaintea duelului cu liderul, de duminică. Elvețianul ar avea pe cineva bolnav în familie.

Alarmă la Union! Chiar înaintea "șocului" cu Bayern, programat duminică, berlinezii au rămas fără antrenor! Spre surpriza generală, tehnicianul elvețian Urs Fischer a părăsit antrenamentul și apoi hotelul echipei, din Barsinghausen, în cursul zilei de miercuri.

"Plecarea sa nu are absolut nicio legătură cu coronavirusul. Urs a invocat motive personale", au precizat șefii clubului. De pregătirea echipei se vor ocupa secunzii Markus Hoffmann și Sebastien Boenig, care vor conduce echipa și duminică seară, împotriva liderului, dacă Fischer nu se întoarce la timp.

El are pe cineva bolnav în familie. Sâmbătă ar urma să revină și să efectueze un test de coronavirus. Dacă iese negativ, va putea sta pe bancă. 

2018e anul în care Urs Fischer a fost numit la Union

Urs Fischer

Bundesliga revine sâmbătă cu un duel puternic. Dortmund o înfruntă pe Schalke

Citește mai multe știri despre Bundesliga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.