Liga 1

Surprize, surprize la Poli Iași! O doamnă alături de Mircea Rednic în Copou?

Articol de Aurelian Botezatu  —  joi, 14 mai 2020

Președintele lui Poli Iași, Ciprian Paraschiv, a oferit postul lăsat vacant de medicii „dezertori” Eugen Moroșanu și Alexandru Pătrașcu unei doctorițe.

Președintele Ciprian Paraschiv e în alertă maximă. Mâine, jucătorii lui Mircea Rednic trebuie să fie toți în oraș, iar sâmbătă e programat primul rând de teste înainte de intrarea în cantonamentul care demarează luni. Dar Iașiul n-are medic! 

Poli Iași caută doctor

Doctorii Eugen Moroșanu și Alexandru Pătrașcu l-au lăsat baltă pe ”Puriu”, speriați de protocolul pus la punct de autorități cu privire la normele igienico-sanitare ce trebuie respectate. Paraschiv le-a propus postul mai multor medici, cele mai mari șanse avându-le o doctoriță sportivă ce urmează să dea un răspuns cel mai târziu mâine

Dacă acceptă, devine unicul medic-femeie din Liga 1 și al doilea din întreg fotbalul românesc. Singurul club care are la ora actuală o doamnă la echipă este Concordia Chiajna. E vorba despre Olivia Timnea, directorul Centrului Medical din Chiajna și, totodată, medic primar de medicină sportivă la FRF.

3 rânduri de testetrebuie să efectueze cluburile din Liga 1. La intrarea în cantonament, după o săptămână și în a 14-a zi

„Am citit și eu protocolul. Dur! Și dacă apar trei cazuri de COVID-19, răspund penal. Și eu, și doctorul!" 
- Ciprian Paraschiv, președinte Poli Iași

VIDEO / George Țucudean și Cristian Bălgrădean, variante pentru UTA Arad?

Citește și alte știri despre Poli Iași:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.