Liga 1

CFR CLUJ. O echipă din Ligue 1 și alta din La Liga, pe urmele lui Billel Omrani! Suma cerută de ardeleni

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Friday, 15 May 2020

Leganes (La Liga) și Angers (Ligue 1) se bat pe semnătura lui Billel Omrani, 26 de ani. Atacantul francez al lui CFR Cluj ar avea oferte și din lumea arabă.

Pandemia n-a stopat strategiile de mercato, iar cluburile din Vest profită de pauza forțată pentru a pregăti transferurile în vederea viitorului sezon. Din Liga 1, printre fotbaliștii cu o cotă excelentă se numără Billel Omrani, atacantul de 26 de ani al campioanei CFR Cluj

În acest moment, există tratative cu două echipe, una din Spania (Leganes) și alta din Franța (Angers), dar ar mai exista un interes și din țările arabe.

Omrani pleacă de la CFR Cluj doar pe 4 milioane de euro

„Au fost discuţii, există şi acum, dar noi nu vrem să-l dăm pe Omrani pe orice sumă, ţinem la preţ. Nu renunţăm uşor la jucători, vrem să facem performanţă! Și, după cum bine știți, Petrescu își dorește să continue cu aceiași băieți pe care îi are la dispoziție", a spus Bogdan Mara, la Digi Sport. 

Surse autorizate susțin că ardelenii ar solicita patru milioane de euro pe Omrani, iar Leganes și Angers ar fi gata să înceapă negocierile finale.

În 2019, Billel Omrani a fost declarat „Jucătorul străin al anului" în Ancheta GSP

Zilele trecute, Billel, produs al lui Olympique Marseille, a fost eroul unui articol laudativ în France Football. „Este un alt om, un alt fotbalist. A fost cel mai important jucător al CFR-ului în Europa. Ajuns la maturitate, jucătorul lansat în Ligue 1 de Bielsa poate spera la mai mult acum", au scris jurnaliștii din Hexagon.

2,8 milioane de euroe cota actuală a lui Billel. El mai are contract încă un an cu CFR

VIDEO Billel Omrani, desemnat Fotbalistul Străin al Anului 2019 în Gala GSP

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.