Campionate

Deznodământ în Belgia » Sezonul în curs, încheiat cu Brugge campioană!

Club Brugge (foto) este noua campioană a Belgiei! // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 15 May 2020

Campionatul din Belgia, anulat din cauza pandemiei de COVID-19, își cunoaște în cele din urmă campioana: Club Brugge a primit titlul!

De cealaltă parte, Waasland-Beveren, ocupanta ultimei poziții, a fost retrogradată! După săptămâni bune de negocieri, s-a ajuns într-un final la o concluzie cu privire la sezonul actual. Un procent de 84% din membrii cu drept de vot ai Ligii din Belgia au ales ca sezonul în curs să fie încheiat și clasamentul actual să fie păstrat, informează Voetbal Primeur.

Club Brugge, campioană

Club Brugge a primit astfel trofeul, al 15-lea din istoria sa! Brugge avea un avans de 15 puncte în fruntea clasamentului față de ocupanta locului secund, KAA Gent. 

În partea de jos a clasamentului, situația era mult mai strânsă. Lanterna Waasland-Beveren avea doar 2 puncte mai puțin decât penultimul loc, Oostende, încă chiar și așa va retrograda. Decizia i-a nemulțumit pe șefii echipei, care vor ataca decizia în instanță.

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri despre fotbalul european:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.