Campionate

BORUSSIA DORTMUND - SCHALKE 4-0 » N-au simțit pauza! Victorie clară în „Revierderby” pentru galben-negri, care s-au apropiat la un punct de Bayern Munchen

+13 Foto
Borussia a învins-o categoric pe Schalke // Sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 mai 2020

„Revierderby”, duelul dintre Borussia Dortmund - Schalke, a fost câștigat clar de gazde, scor 4-0 (Haaland '28, Guerreiro '45, 63 T. Hazard '48).

Erling Haaland a deschis scorul pentru Borussia în minutul 28. Acesta a reluat excelent centrarea primită de la Thorgan Hazard și a reușit al 10-lea său gol în Bundesliga.

Replica lui Schalke a ezitat să apară, iar tabela arăta 2-0 la pauză. Guerreiro a punctat chiar în minutul 45, după un șut la colțul lung din lateral. 

Borussia și-a continuat recitalul și în actul secund. Hazard a dus scorul la 3-0 în minutul 48, după un contraatac excelent al echipei lui Favre. Guerreiro a stabilit scorul final al partidei în minutul 63, trecându-și în cont o „dublă”.

În urma acestei victorii, Dortmund s-a apropiat de liderul Bayern Munchen la un singur punct, însă campiona Germaniei poate mări avansul în cazul unui rezultat pozitiv obținut mâine în duelul cu Union Berlin.

La finalul partidei, jucătorii celor de la Borussia Dortmund au simulat gestul celebrării victoriei în fața tribunelor goale:

Dortmund - Schalke 4-0

  • Au marcat: Haaland '28, Guerreiro '45, 63, T. Hazard '48

BORUSSIA DORTMUND: Bürki - Piszczek (c), Hummels, Akanji - Hakimi, Dahoud, Delaney, Guerreiro - Brandt, Haaland, Reyna
Antrenor: Lucian Favre

SCHALKE 04: Schubert - Todibo, Sane, Nastasic - Kenny, Serdar, McKennie,  Oczipka (c) - Caligiuri, Harit - Raman
Antrenor: David Wagner

Citește mai multe știri despre Bundesliga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.