Liga 1

Mircea Rednic e furios: „O să ajungem să facem prostituție în fotbal! De ce nu le mai urmăm exemplul?”

Mircea Rednic nu e de acord cu reluarea campionatului FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 16 May 2020

Mircea Rednic, 48 de ani, antrenorul celor de la Poli Iași, consideră că sezonul actual de Liga 1 ar fi trebuit întrerupt.

La iniţiativa președintelui Politehnicii Iași, Ciprian Paraschiv, mai multe formații din play-out au solicitat LPF îngheţarea play-out-ului. Liga a răspuns negativ, fapt care l-a nemulțumit pe Mircea Rednic.

Rednic: „O să ajungem să facem prostituție în fotbal”

„Aici nu e vorba numai de bani, e vorba de sănătatea noastră, sănătatea multor sportivi. Furnizăm meciuri... acum trebuie să şi prestăm, că am luat banii înainte. O să ajungem să facem prostituţie în fotbal. Ceea ce facem noi acum în niciun caz nu are treabă cu fotbalul. 

De ce nu luăm exemplu de la alte ţări? Tot am mers noi pe sistemul din Belgia. Belgia a întrerupt campionatul când mai avea o singură etapă. Putea să joace fără spectatori. S-a închis campionatul, Brugge campioană pe merit, pentru că era diferenţă mare, Beveren a retrogradat... Dar Beveren mai avea un meci acasă. Oostende cu Cercle Brugge jucau împreună. Dacă Cercle bătea Oostende şi Beveren câştiga cu Genk se salva. S-a decis, asta a fost decizia care s-a luat şi toată lumea a respectat-o”, a declarat Mircea Rednic conform TV Telekom Sport.

VIDEO / 6 echipe din play-out nu mai vor să joace

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.