Liga 1

Jucătorii Astrei au pus piciorul în prag din cauza salariilor restante! Ultimatum pentru patron și amenințări

Gabi Tamaș s-a săturat să nu își încaseze salariile

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 17 May 2020

Astra se pregătește de reluarea antrenamentelor, după ce s-a terminat starea de urgență, dar situația la clubul giurgiuvean pare a fi una tensionată.

Denis Alibec, Gabi Tamaș și Risto Radunovic și-ar fi cerut drepturile de la patronul Ioan Niculae, potrivit Știrile ProTV. Se pare că cei trei au mers să negocieze cu șeful Astrei scăderea salariilor. Fotbaliștii ar fi fost de acord, dar ar fi cerut să le fie plătite două salarii restante până vineri.

Ioan Niculae nu le-ar fi virat banii jucătorilor, iar aceștia ar fi amenințat că dacă nu primesc salariile până luni, nu vor intra în cantonament.

Astra e gata de cantonament

Aproape 50 de persoane de la echipă și din imediata proximitate a lotului vor fi într-un regim de carantină în perioada următoare. 

„Testarea ar putea avea loc până pe 18 mai. Imediat cum am primit rezultatele, intrăm în cantonament în aceeași zi. Antrenamentele, închise, se vor face doar la stadionul Astra din Ploiești, din cartierul 9 Mai. 

Jucătorii vor locui un hotel din Ploiești, deja s-a vorbit pentru închirierea unei sector întreg acolo. Antrenorii și angajații de la club care vor sta permanent cu echipa pe durata celor două săptămâni vor locui la minihotelul de la stadion. Se va mânca în sistem catering, hrana fiind produsă la același hotel unde stau și fotbaliștii. 

Se va aduce mâncare și la arenă, pentru cei ce vor locui acolo. În afara celor din staff-ul tehnic și medical, mai sunt doi magazineri, o femeie de serviciu, două spălătorese, un șofer și un om care tunde iarba, dar nu va pleca de la stadion în această perioadă. Jucătorii vor avea un program simplu: vin, se antrenează, merg la hotel", au dezvăluit oficialii Astrei pentru GSP.

VIDEO 6 echipe din play-out nu mai vor să joace

Citește mai multe știri din Liga 1 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.