Campionate

Rangers a anunțat afacerea după ce informația a ajuns în presă! Reacția lui Gerrard + câți bani vor încasa scoțienii

Rangers va încasa 5 milioane de lire sterline pe sezon

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 17 May 2020

Rangers a anunțat astăzi oficial „parteneriatul istoric” semnat cu firma de echipament sportiv Castore.

Înțelegerea dintre Rangers și Castore urma să fie dezvăluită la finalul lunii mai. Informația a fost „scăpată” în presa din Scoția, așa că totul a fost făcut public. Formația lui Ianis Hagi (21 de ani) va încasa 5 milioane de lire sterline pe sezon și va deveni clubul-fanion al brandului. Din declarațiile patronilor, Castore urmează să mai semneze cu 3-4 cluburi mari din Europa în următoarele 18 luni. 

Gerrard, încântat de afacere

„Oamenii ăștia înțeleg ce așteptări și idealuri are echipa, cum se trăiește în orașul nostru, e deasupra rezultatelor. Este un mod de viață! Este vorba despre stabilirea unor standarde înalte în fieare aspect care vizează clubul, e vorba despre mândria de a purta acest tricou. Castore a înțeles asta!”, a fost reacția lui Gerrard pentru site-ul oficial al lui Rangers. 

Îl cumpără pe Ianis Hagi?

Glasgow Rangers trebuie să se decidă rapid în privința clauzei exclusive de cumpărare pe care o are pentru Ianis Hagi, fotbalist deținut de Genk. Suma stipulată în contract este de 5 milioane, valoarea anuală pe care o va primi de la Castore.

VIDEO / Marian Aliuță are încredere în Ianis Hagi

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.