Stiri extrasport

Ipoteza unui fost director la Organizația Mondială a Sănătății: „Coronavirusul ar putea dispărea înainte de descoperirea unui vaccin”

Ipoteza unui fost director la Organizația Mondială a Sănătății: „Coronavirusul ar putea arde înainte de descoperirea unui vaccin”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 17 May 2020

Karol Sikora, fostul director al programului împotriva cancerului la Organizația Mondială a Sănătății, spune că virusul SARS-CoV-2 ar putea dispărea naturalînainte ca un vaccin să fie găsit. 

Karol Sikora (71 de ani) este o somitate în domeniul medicinii, în prezent director al mai multor instituții de rang mondial și decan al facultății de medicină din cadrul Universității din Buckingham. Doctorul britanic susține o ipoteză nouă în lupta cu pandemia de coronavirus. 

„Suspectez că avem o imunitate mai mare decât ce s-a estimat. Trebuie să continutăm să încetinim răspândirea virusului, s-ar putea estompa, ar putea să ardă de la sine. Este opinia mea, un scenariu realizabil”, a spus Sikora, conform Indepedent.

Marea Britanie, afectată de coronavirus

Reacția lui Karol Sikora vine la o zi după ce în Jurnalul Internațional de Practică Clinică a apărut un material controversat. În textul cercetătorilor britanici se vehicula faptul că 19 milioane de cetățeni din Marea Britanie ar fi putut deja lua coronavirusul.

243.303 cazuride coronavirus au fost confirmate pe teritoriul Marii Britanii până astăzi

VIDEO / Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește și alte știri despre coronavirus:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.