Liga 1

FCSB, cu măștile la control » „Roș-albaștrii” au efectuat vizita medicală în condiții speciale

+7 Foto
Florinel Coman a participat la vizita medicală a echipei // sursă foto: Facebook @ FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 18 mai 2020

FCSB, formația aflată pe locul secund în play-off-ul Ligii 1, a efectuat astăzi vizita medicală la Centrul Medical Chiajna.

Fotbaliștii vice-campioanei s-au prezentat în grupe de câte patru și la ore diferite, înainte de controale acestora fiindu-le luată temperatura. După controalele medicale, aceștia au participat la antrenament la baza sportivă a echipei.

„Roș-albaștrii au participat luni la vizita medicală, programată la Centrul Medical Chiajna. Jucătorii noștri au ajuns în grupe de câte patru și la ore diferite, conform recomandărilor și au participat, înaintea controalelor medicale, la un triaj epidemiologic. Fotbaliștii au revenit la Baza Sportivă FCSB, acolo unde au participat la singurul antrenament al zilei”, se arată în comunicatul emis pe pagina de Facebook a echipei.

#FCSB #cantonament #vizitamedicală Roș-albaștrii au participat luni la vizita medicală, programată la Centrul Medical...

Publicată de FCSB pe Luni, 18 mai 2020

FCSB a intrat în cantonament de vineri

Odată cu ieșirea din Starea de Urgență, pe 15 mai, roș-albaștrii s-au reunit la baza de pregătire din Berceni, unde au fost testați pentru COVID-19. Testele au fost negative, astfel că fotbaliștii au putut relua antrenamentele în grupuri de câte patru, respectând astfel reglementările autorităților.

VIDEO. FCSB, interzisă pe stadionul „Arcul de Triumf” ? » Alin Petrache: „Nu știu dacă vor putea intra alte sporturi aici”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.