Liga 2

EXCLUSIV VIDEO Atacantul Petrolului îi bate obrazul lui Cosmin Contra: „Fără mine poate nu ajungea la națională”

Felipe Teixeira și Younes Hamza, la Petrolul Ploiești.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 mai 2020

În direct la GSP Live, Younes Hamza (34 de ani) - atacantul care a revenit în toamna la Petrolul – a vorbit despre prima perioadă petrecută la Ploiești și conflictul pe care l-a avut cu Cosmin Contra. 

Hamza a înscris 37 de goluri, în 64 de partide, în cei doi ani petrecuți la Petrolul, dintre care 19 goluri sunt sub comanda lui Contra, în 38 de meciuri.

Cum a venit Contra nu am mai fost în primul 11. Anul trecut fusesem golgeter și acum nu mai jucam niciun meci. Nu mi-a oferit deloc explicații. Dacă nu-mi oferi nicio explicație, pentru mine e ciudat și nu accept așa ceva. Am vrut să plec pur și simplu și am plecat. 

După ce m-a sunat președintele, am vorbit și am cerut o ședință. Pentru că nu mi se părea normal ce se întâmpla. I-am zis că eu vreau să joc 3 meciuri, la ședință. Dacă nu sunt așa de bun pentru Petrolul, să plec. Am fost golgeterul echipei, eu și colegii mei am salvat echipa. Trebuie să avem șansa să jucăm. 

Imediat după, m-a băgat în primul meci, la Pandurii, unde am dat un gol și un assist. A fost fericit după, bineînțeles. Apoi am jucat aproape toate meciurile. A avut și el de câștigat, fără mine poate nu ajungea la echipa națională”.  

VIDEO Hamza vorbește despre conflictul cu Cosmin Contra

Citește mai multe știri din GSP LIVE: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.