Liga 1

Reacția lui Sorin Cârțu, după ce i-a fost vandalizată cofetăria: „Se pare că a fost acolo și copilul lui Claudiu Niculescu. A sunat-o pe nevastă-mea!”

Sorin Cârțu nu are parte deloc de liniște

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 19 May 2020

Sorin Cârțu (64 de ani), președintele lui CS Universitatea Craiova, a reacționat după ce cofetăria sa a fost vandalizată de fanii rivalilor din oraș.

  • Vineri i-a fost vandalizat gardul casei lui Cârțu, pe care au fost scrise mesaje jignitoare. Acum, oficialul oltenilor are parte de noi probleme. Pe pereții cofetăriei pe care o deține în Craiova au fost scrise înjurături la adresa fostului mare fotbalist;
  • Cârțu sifon” „Vânduților” și „M*** Cârțu” au fost mesajele scrise împotriva olteanului. Se pare că ultrașii rivalei FC U Craiova 1948, din Peluza Sud '97, ar fi autorii, tot ei fiind bănuiți și de vandalizarea casei lui Cârțu.

Președintele formației din Bănie a afirmat că unul dintre ultrașii implicați în acest scandal ar putea fi chiar copilul lui Claudiu Niculescu, Alexandru, recunoscut pentru pasiunea pe care o are față de FC U Craiova 1948. 

Sorin Cârțu: „Ce voiau? Să tac, să nu mă duc la Poliţie?!”

„Unul dintre cei care au scris se pare că ar fi Alexandru Niculescu, copilul lui Claudiu Niculescu. În sensul ăsta chiar am avut câteva discuţii cu el, pentru că a fost în primele opt clase la şcoala unde a fost nevastă-mea director.

Chiar i-a dat telefon şi i-a explicat ce s-a întâmplat. A fost un schimb de opinii, de mesaje şi până la urmă Alexandru i-a dat telefon lui nevastă-mea şi i-a spus că n-a fost el, că sunt o grupare de 200 de persoane. Și-a declinat vinovăţia.

Nu pot să spun eu sigur că este el sau nu, pentru că erau mascaţi. Mi-au scris «Cârţu sifonaru'», dar ce voiau? Să tac, să nu mă duc la Poliţie?!", a declarat Cârțu, conform Antena Sport.

VIDEO Sorin Cârțu și-a găsit gardul casei vandalizat

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.