Liga 1

Victor Pițurcă reaprinde războiul cu Gigi Becali: „Atunci se va termina cu FCSB! Nu interesează pe nimeni ce face Becali!”

Victor Pițurcă este de părere că popularitatea celor de la FCSB va scădea după ce CSA Steaua va reveni în prim-planul fotbalului românesc

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 19 May 2020

Victor Pițurcă (64 de ani) i-a oferit o replică lui Gigi Becali (61), patronul FCSB, care a declarat astăzi că nu este de acord cu ideea fostului selecționer ca CSA Steaua să fie promovată direct în Liga 2.

„Steaua reprezintă totul pentru fotbalul românesc. Craiova a venit direct în Liga 2. E același lucru acum. Fotbalul românesc va reveni când cluburile mari vor fi pe prima scenă. 

Nu interesează pe nimeni ce face Becali. E problema lui. E normal să fie vocal, pentru că atunci când Steaua va reveni în atenția fotbalului românesc se va termina cu FCSB. Sigur, dacă el va susține financiar echipa, va fi în continuare în prim-plan”, a spus Pițurcă, în cadrul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

„S-au pierdut deja trei ani zile din vina tuturor. Și din cauza mea. Trebuia să fiu mai vocal, să merg acolo, să văd ce se întâmplă”, a mai declarat Pițurcă pentru sursa citată.

„Din Liga a 3-a ar trebui să vină o societate privată, susținută de anumiți investitori. O sumă o pot oferi și eu, n-ar fi o problemă, însă nu pot fi eu finanțator, nu sunt atât de puternic încât să susțin un club cum este Steaua”

„Bineînțeles că o să-mi iau abonament pentru noul stadion Ghencea. Toată lumea trebuie să-și ia. Cred că va fi o medie de 10.000 de spectatori la meciurile Stelei de-acum înainte, dar vor fi și 15-20.000, când lumea va fi mai liberă”

Victor Pițurcă

CSA Steaua, lider detașat în Liga 4

Steaua a ratat promovarea în Liga 3 în ultimii doi ani, de fiecare dată terminând pe locul secund play-off-ul. Rapid (2018) și Carmen (2019) au blocat accesul „roș-albaștrilor” la barajul spre promovare. 

„Militarii” sunt favoriți la promovare în acest sezon, având în acest moment un avans de 7 puncte față de „satelitul” Rapidului. În play-off se califică primele patru clasate, care vor începe cu 3, 2, 1 și 0 puncte, în funcție de locul ocupat în sezonul regulat. Se joacă fiecare cu fiecare într-o singură manșă, iar locul 1 merge la barajul de promovare în L3.

Clasament Liga 4

Citește mai multe știti de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.