Liga 4

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, intervenție furibundă: „Mă voi lupta cu toată lumea!”

Florin Talpan, jurist CSA Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 mai 2020

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a vorbit despre posibilitatea ca „militarii” să promoveze din Liga 4, oferindu-i astfel un răspuns finanțatorului FCSB, Gigi Becali, care a declarat că echipa Armatei nu poate evolua în niciun alt eșalon decât al patrulea.

Astăzi, finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat că CSA Steaua nu are dreptul să promoveze din Liga 4, fiind o echipă finanțată din bani publici. Mai mult, latifundiarul a deschis un proces la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, pentru ca Stelei să nu îi fie permis să promoveze! În replică, Florin Talpan spune că echipa Armatei ar putea evolua chiar și în primul eșalon.

„Bineînțeles că putem juca în Liga 3, de ce nu? Nu trebuie să ne asociem cu un privat. Eu v-aș ruga să nu îl ascultați pe domnul Becali. El trebuie să se gândească foarte bine că a folosit acea marcă fraudulos 10 ani. 

Putem juca inclusiv în Liga 2, chiar și în Liga 1. Poate să conteste oricine, să facă ce vrea. Mă voi lupta cu toată lumea și voi aduce această echipă în Liga 1”, a dezvăluit Florin Talpan în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.

Florin Talpan: „Ni s-a furat locul ilegal”

Florin Talpan a dat curs propunerii lui Victor Pițurcă, cel care a cerut ca Federația Română de Fotbal să invite Steaua direct în Liga 2. Totodată, juristul CSA nu a ratat ocazia de a ataca FCSB și pe Gigi Becali.

„Federația trebuia să ne dea locul în Liga 2. Ni s-a furat locul în mod ilegal în anul 2003, de asta vrem în Liga 2. FCSB nu este continuatoarea, nu are niciun palmares, este înființată în 2003. Gigi Becali s-a luptat pentru el, mai întâi să plătească datoria de 37 de milioane de euro, că așa s-a pronunțat instanța”, a precizat acesta.

VIDEO. FCSB, interzisă pe stadionul „Arcul de Triumf” ? » Alin Petrache: „Nu știu dacă vor putea intra alte sporturi aici”

Citește mai multe știri despre Steaua:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.