Liga 1

Steaua vs Dinamo. Tudorel Stoica ironizează declarațiile lui Lucescu: „L-am văzut pe domnul Valentin ieșind din vestiarul Barcelonei” :)

Tudorel Stoica nu a jucat în finala din 1986, fiind suspendat

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 20 mai 2020

Tudorel Stoica, jucătorul cu cele mai multe apariții în tricoul Stelei, a tratat cu ironie poveștile lui Mircea Lucescu despre rivalitatea Steaua - Dinamo din anii '80.

Printre altele, Mircea Lucescu a afirmat că Steaua a luat fața rivalei doar datorită influenței lui Valentin Ceaușescu și că echipa câștigătoarea a Ligii Campionilor din 1986 a avut un traseu favorabil, mai ușor decât cel al Craiovei din 1983. 

Tudorel Stoica: „Valentin a ieșit din vestiarul Barcelonei” :)

„Dacă nu ne proteja domnul Valentin de Dinamo, nu mai aveam noi câștigătoare de Liga Campinilor. Eu nu l-am văzut pe tunel înainte de meciuri să dea mâna cu jucătorii, nu am de ce să mint. Și am jucat atâtea meciuri. Mi se pare o aberație, îmi pare rău. 

După 34 de ani mi s-a dezlegat o enigmă. Mergeam pe culoar (n.r. la finala din 1986) și l-am văzut pe domnul Valentin ieșind din vestiarul Barcelonei. Acum am înțeles. A dat mâna cu ei, au rămas impresionați și de asta am câștigat Liga Campionilor. Îl respect mult pe Mircea Lucescu și greșește”, a declarat Tudorel Stoica la Pro X.

„Mircea Lucescu a vrut la Steaua”

Tudorel Stoica susține cele spuse de Victor Pițurcă în Gazeta Sporturilor de astăzi. 

„Eu și domnul Valentin suntem prieten buni de familie. Știu multe lucruri de la el, dar nu vreau să inflamăm spiritele. Să vă spun un adevăr. Nea Mircea Lucescu a vrut mereu să fie antrenor la Steaua, dar domnul Valentin i-a propus alte echipe, dacă îmi aduc aminte, i-ar fi spus că stilul dânsului de joc nu i se potrivește Stelei”, a mai spus fostul căpitan al Stelei. 

VIDEO / Mircea Lucescu: "Despre Valentin, doar de bine!”

Citește și alte știri despre rivalitatea Steaua - Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.