Liga 1

Gigi Becali, reacție dură după ce FCSB a fost INTERZISĂ pe „Arcul de Triumf” » Cui îi cere să intervină în scandal + decizia Senatului

+27 Foto
Gigi Becali vrea ca FCSB să joace pe „Arcul de Triumf”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 20 mai 2020

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat dur după ce a aflat că i se interzice echipei sale să joace pe stadionul „Arcul de Triumf”.

După ce Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, a transmis că nu se poate juca fotbalul pe noua arenă, Gigi Becali, cel care voia ca FCSB să joace pe „Arcul de Triumf”,  s-a lovit de altă problemă.

Senatul a votat, cu 85 de voturi „pentru” , 30 „împotrivă” și 17 abțineri, , o propunere legislativă prin care administrarea Stadionului „Arcul de Triumf" trece la finalul lucrărilor de modernizare de la Ministerului Tineretului şi Sportului la Federaţia Română de Rugby, potrivit Agerpres.

Gigi Becali: „Pe bani publici nu face fiecare ce vrea”

Gigi Becali a reacționat dur și spune că nu este de acord cu această decizie și că nici Răzvan Burleanu, președintele FRF, nu va accepta.

„Nu știu ce s-a votat în Senat, dar pe bani publici nu o să facă fiecare ce vrea el! Văd că Florin Talpan ne interzice în Ghencea, iar Petrache ăla spune că se joacă doar rugby la Arcul de Triumf. Fotbal de ce nu se joacă? Îl fac doar pentru antrenamente? Nu mai înțeleg nimic! Eu nu cred că lui Burleanu îi va conveni acest lucru”, a declarat Gigi Becali pentru Prosport.

VIDEO Imagini de la Arcul de Triumf

FOTO Imagini de la stadioanele Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf

Stadionul Arcul de Triumf

  • Capacitate: 8.207 locuri
  • lucrările de săpătură, radier, hidroizolaţii (99%)
  • lucrările de execuţie a elementelor structurale aferente suprastructurii (85%)
  • lucrări execuție învelitoare acoperiș tribune (30%)
  • lucrări arhitectură și instalații (18%)
  • montaj scaune public general (20%)

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.