Liga 1

FCSB. Gigi Becali i-a găsit înlocuitor lui Harlem Gnohere! A pus ochii pe un fost dinamovist

+7 Foto
Gigi Becali vrea un atacant la FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 20 mai 2020

Atacantul francez Harlem Gnohere (31 de ani) este intrat în dizgrația lui Gigi Becali, iar patronul FCSB i-ar fi găsit deja înlocuitor: Rivaldinho.

FCSB caută un atacant care să concureze cu Adi Petre, după ce Gigi Becali a declarat că Gnohere, care l-a jignit pe patron și nu a acceptat înjumătățirea salariilor, nu va mai juca la echipă, chiar dacă mai are contract până în 2021.

FCSB în vrea pe Rivaldinho

Astfel, se pare că Gigi Becali s-ar fi orientat către Rivaldinho, atacantul brazilian de la Viitorul, echipă cu care patronul FCSB a făcut mai multe afaceri în ultimii ani, anunță sport.ro. Fiul lui Rivaldo este dorit de mai multe echipe, din Rusia și China, iar Gică Hagi ar fi de acord să-l lasă se plece, dorind în schimb 500.000 de euro.

 

800.000 de euroeste cota lui Rivaldinho

În acest sezon, Rivaldinho are 18 meciuri și 7 goluri, fiind unul dintre jucătorii de bază de la Viitorul. De-a lungul carierei, atacantul brazilian a jucat la Mogi Mirim, Boavista, Piraciaba, Sport Club Internacional, Payasandu, Dinamo și Levski Sofia.

La Viitorul a venit în ianuarie 2019, de la Levski, sub formă de împrumut, iar în vară a fost cumpărat definitiv.

Rivaldinho, trecut dinamovist

Brazilianul a ajuns în România în februarie 2017, când a semnat cu Dinamo. A rezistat însă numai un an în „Ștefan cel Mare”, fiind transferat de Levski Sofia. După un an petrecut în Bulgaria, Rivaldinho a revenit în Liga 1, la Viitorul, unde a reușit să impresioneze sub comanda lui Gică Hagi.

37 de meciuriare Rivaldinho la Dinamo. A marcat de 6 ori

VIDEO Imagini de la antrenamentele lui FCSB

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.