Liga 1

Noi tensiuni între legendele Stelei » Ilie Dumitrescu, „înțepat” de Duckadam: „Am văzut că unii își mai schimbă părerea”

Ilie Dumitrescu a mărturisit că își va face abonament la meciurile celor de la CSA Steaua

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 mai 2020

Helmuth Duckadam (60 de ani), președintele de imagine al FCSB, l-a „înțepat” pe Ilie Dumitrescu (51 de ani), după ce „Mister” a mărturisit că își va face abonament la meciurile celor de la CSA Steaua de pe noul stadion din Ghencea.

Până acum, Ilie Dumitrescu fusese de partea echipei lui Gigi Becali în războiul identitar cu CSA Steaua, formația Armatei, însă lucrurile par să ia o întorsătură importantă, mai ales în contextul în care noua arenă din Ghencea va fi gata curând. 

„Eu nu am ce să mai zic despre ce planuri au cei de la CSA Steaua, eu rămân consecvent. Pentru că am văzut că unii își mai schimbă părerea. Păi, l-am văzut pe Ilie că s-a cam schimbat! Își ia abonament.

Eu nu am avut nimic cu CSA, nu am și nici nu o să am nimic. Deci, n-o să-mi fac nici abonament”, a afirmat Duckadam, la emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport.

„Această echipă a CSA-ului, că va ajunge în Divizia B sau Divizia A, va rămâne tot o echipă nou înființată, care a venit de undeva, de nicăieri” Helmuth Duckadam

Ilie Dumitrescu își face abonament la CSA Steaua

Pe 19 mai, Dumitrescu a declarat că va fi abonat al noului stadion care se construiește în Ghencea: „Vreau să-mi fac abonament pe noul stadion. Pentru Steaua, Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Vreau să mă duc să-i văd pe ei. Mă aștept să fie arena plină”.

VIDEO Ilie Dumitrescu s-a destăinuit în emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia: „Visul meu a fost să fiu antrenor la Steaua”

Citește și alte știri despre Steaua:

FCSB. Duckadam, revoltat de propunerile lui Victor Pițurcă și Florin Talpan: „FCSB e Steaua! O echipă din Liga 4 nu există”

Nervi în direct la TV » Dispută între Victor Pițurcă, Ilie Dumitrescu și Radu Naum: „Nu contează ce crezi tu” / „Ilie al meu îi zicea: «Așa e, da»”

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.