Campionate

Liverpool a reluat antrenamentele » Jurgen Klopp, mesaj către jucători: „Dacă nu vă simțiți în siguranță, nu veniți”

Jurgen Klopp. foto: Guliver/Getty Images

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 21 mai 2020

Liverpool a reluat antrenamentele, dar managerul Jurgen Klopp anunță: „Nu vom pune pe nimeni în pericol. Și nu există nicio restricție, nicio pedeapsă, nimic”.

Liverpool e din nou la centrul sportiv Melwood. A reînceput pregătirea, deocamdată în grupuri de câte cinci jucători, cu un manager nerăbdător. "Prima zi de pregătire a fost ca prima zi de școală. Așa m-am simțit, ca în urmă cu 46 de ani. M-am trezit mai devreme și m-am îmbrăcat în trening". Jürgen Klopp râdea când povestea la Sky Sports. 

A mai făcut o comparație amuzantă: "Am sosit deja echipat, parcă eram un polițist în uniformă". A fost fericit de întâlnirea cu jucătorii, dar a fost clar de la început. "Reluarea antrenamentelor e alegerea lor. Le-am spus băieților înainte să începem: «Sunteți aici pentru că așa ați decis. În mod normal, semnați un contract și trebuie să fiți unde și când vă zic eu. 

Dar în acest caz, dacă nu vă simțiți în siguranță, nu trebuie să veniți»", a dezvăluit tehnicianul german, precizând: "Nu există nicio restricție, nicio pedeapsă, nimic. E pur și simplu alegerea lor și o respect sută la sută". 

Titlul e aproape la Liverpool. Încă două victorii și The Reds sunt iar campionii Angliei. Prima oară după trei decenii.

"Nu vom pune pe nimeni în pericol pentru a face ce vrem noi. Da, iubim fotbalul, da, e munca noastră, însă nu e mai importantă decât viața noastră, decât viețile altor oameni" - Jürgen Klopp, manager Liverpool

VIDEO. Ambasada Chinei la Paris ironizează Statele Unite ale Americii: „A fost odată un virus...”

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.