Liga 1

Mircea Lucescu, enervat de Basarab Panduru: „Să spui așa ceva nu suport!”

Mircea Lucescu s-a supărat pe afirmațiile lui Basarab Panduru

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 mai 2020

Mircea Lucescu (74 de ani) a pus pe jar fotbalul românesc în urma interviului acordat în exclusivitate pentru GSP.ro. Afirmațiile lui „Il Luce” au provocat mari ecouri, unul dintre cei care i-au răspuns acestuia fiind Basarab Panduru (49 de ani).

Basarab Panduru, fost jucător la Steaua, a pus la îndoială dominația pe care Lucescu pretinde că o aveau „câinii” în anii '80 și înaintează o teorie: „Dinamo din perioada lui Mircea Lucescu juca numai în lateral”. Afirmația l-a enervat pe Mircea Lucescu.

„Spunea Panduru că jucam lateral, dar cum făceam că marcam cele mai multe goluri? În campionat, în meciurile cu Steaua. Tot! Jucând lateral, cum puteam să marcăm 6 goluri, 8 goluri, 9 goluri? Să îmi explice şi mie.

Echipele mele au fost cele care au marcat cele mai multe goluri în campionat, '85, '80, '90, cum se face asta? Aruncând câte o pastilă de genul ăsta, pun la îndoială şi calitatea mea de antrenor, iar asta nu suport. Ca cineva care habar nu are ce se întâmplă să pună la îndoială astfel de lucruri...

Nu mă aşteptam la o replică. Sigur, el mă apreciază, eu îl apreciez, dar faptele sunt cele pe care le-am spus eu, acelea trebuie analizate”, a declarat Mircea Lucescu, la TV Telekom Sport.

VIDEO. Mircea Lucescu despre cum s-au născut marile echipe Steaua și Dinamo din anii '80

Citește și alte știri despre rivalitatea Steaua - Dinamo:

GSP demontează două mituri marca Mircea Lucescu: NU, Craiova Maxima nu a fost peste Steaua '86 și NU, Rodion Cămătaru nu e mai bun decât Cristiano Ronaldo

Interviurile lui Mircea Lucescu: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.