Pariuri sportive

Bayern a rămas marea favorită la titlul din Bundesliga, dar marți e programat derbyul cu Dortmund

Articol de Dan Bâra  —  joi, 21 mai 2020

Reluarea Bundesligii nu a adus mari surprize în privința echipelor care se luptă pentru titlu, Bayern și Dortmund reușind să câștige, în vreme ce Leipzig a remizat acasă, 1-1 cu Leipzig. Faptul că aceasta din urmă nu s-a impus nu e foarte surprinzător, egalul consemnat fiind al treilea consecutiv și al cincilea din ultimele șapte etape. 

Gladbach și Leverkusen, aflate și ele în lupta pentru câștigarea campionatului, au obținut, de asemenea, victorii în etapa cu numărul 26. 

Cu 8 runde rămase de disputat, Bayern Munchen are un avans de 4 puncte față de principala urmăritoare, Borussia Dortmund. 

Conform cotelor oferite de agenția Betano, Bayern e principala favorită la câștigarea campionatului, cu o cotă de 1.25, neschimbată după etapa din weekendul trecut. Cota Borussiei Dortmund a scăzut, de la 6.00 la 5.00, iar cota lui Leipzig s-a dublat. Înaintea ultimei runde, Gladbach avea cota 75.00 la titlu, iar cota lui Leverkusen a scăzut și ea, de la 250.00. 

  • Bayern - cota 1.25
  • Dortmund - cota 5.00
  • Leipzig - cota 20.00
  • Gladbach - cota 50.00
  • Leverkusen - cota 150.00

În weekend, Bayern joacă acasă cu Frankfurt, iar Dortmund se deplasează la Wolfsburg. Apoi, în etapa a 28-a, intermediară, e programat derby-ul Dortmund - Bayern (marți, ora 19:30). 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.