Handbal

Neagu, Pintea și Adi Vasile au fost invitați la ședința CA a CSM București

Cristina Neagu și-a prelungit contractul cu CSM București, dându-i-se asigurări că se vor rezolva problemele financiare

Articol de Marian Ursescu  —  joi, 21 mai 2020

Cele două handbaliste și antrenorul lui CSM București au primit asigurări, în direct, că vor încasa banii restanți. 

Consiliul de Administrație al Clubului Sportiv Municipal București s-a reunit miercuri, 20 mai, într-o ședință extraordinară de lucru. Au participat reprezentanții Primăriei Capitalei, ai Consiliului General al Municipiului București și cei ai Clubului Sportiv Muncipal București. Invitați speciali au fost Cristina Neagu, Crina Pintea și antrenorul echipei, Adrian Vasile. 

Principalul punct pe ordinea de zi a ședinței a fost legat de restanțele financiare ale angajaților. Astfel, echipa feminină de handbal nu a mai fost plătită din luna ianuarie 2020, iar băieții de la handbal nu au mai primit niciun salariu din decembrie 2019. 

Asigurări de la viceprimarul Bădulescu 

„Sportul bucureștean se va bucura de continuitate la toate nivelurile. Așteptăm resursele financiare de la Ministerul Finanțelor pentru ca activitatea Clubului Sportiv Municipal București să se desfășoare în cele mai bune condiții", le-a transmis tuturor viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu. El este cel care coordonează activitatea clubului Primăriei. 

CSM București vrea să atace hotărârea Federației Române de Handbal, aceea de a plasa echipa feminină pe locul 2, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Primăria a anunțat în cadrul ședinței că va susține demersurile clubului și va sprijini eforturile pentru a „repara greșeala FRH". 

Citește mai multe știri din handbal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.