Liga 1

CS Universitatea Craiova, atac la Adrian Mititelu: „S-a crezut stăpân peste Știința! Nimeni n-a luat atitudine atunci”

Adrian Mititelu tocmai a promovat cu FC U Craiova 1948 în Liga 2

Articol de Aurelian Botezatu  —  joi, 21 mai 2020

CS Universitatea Craiova îl acuză pe patronul rivalei FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu (52 de ani), că „a interzis accesul a două echipe locale de liga a doua pe stadioane aflate în proprietate publică".

Atacurile ultrașilor FC U Craiova asupra proprietăților președintelui CS U Craiova, Sorin Cârțu, pe care le-au vandalizat, au primit azi replica. 

Adrian Mititelu, atacat pe Facebook de CS Universitatea Craiova

CS U a „ieșit" pe pagina de Facebook cu două situații în care patronul rivalei, Mititelu, „a interzis accesul a două echipe de liga a doua pe stadioane aflate în proprietate publică". 

  1. Astfel, în 2009, când Mititelu și-a mutat formația la Turnu-Severin, le-ar fi cerut edililor urbei „exclusivitate în folosirea stadionului și implicit izgonirea echipei locale din oraș", FC Drobeta „fiind nevoită să joace la 45 km distanță";
  2. Apoi, în mai 2010, deși echipa lui era tot la Severin, același Mititelu ar fi intervenit pentru ca lui Gaz Metan CFR Craiova să i se refuze accesul pe „Ion Oblemenco", el declarând ulterior că dacă va juca acolo, „în oraș va fi război civil".

Citește mai multe știri despre conflictele echipelor din Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.