Liga 1

VIDEO Imagini șocante cu Cornel Dinu: „Îmi bag p… în Mulțescu și în Andone! Fotbaliștii p… ați fost!”

Cornel Dinu a folosit cuvinte de nereprodus

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 mai 2020

Cornel Dinu (71 de ani) apare într-o filmare în care folosește un limbaj grosolan la adresa lui Gigi Mulțescu, Ioan Andone și Dumitru Moraru. 

Într-un clip aparent recent, după referința făcută la adresa investitorilor pe care Ioan Andone i-a adus pentru a cumpăra clubul Dinamo, Cornel Dinu apare alături de legenda stelistă Miodrag Belodedici și de mai mulți prieteni. Întărâtat de comentariul unei persoane prezente la masă, „Mister” a lansat o tiradă de injurii total deplasate, greu de reprodus. 

Cornel Dinu, derapaj la adresa foștilor dinamoviști

„Îmi bag p*** și în fața ta și a lui Mulțescu. Cel puțin Moraru ăla e un alcoolic, e la nivelul ăstuia care cumpără Dinamo, Andone. Băga-mi-aș p*** în pârliții mă-tii, fotbaliștii p*** ați fost. Să moară mama dacă nu. Niște idioți, oi rătăcite, proști ca noaptea. Ei au fost fotbaliști instictuali, creier p***”, au fost cuvintele rostite de Cornel Dinu într-un clip devenit viral după ce a fost publicat pe o pagină de facebook care se dă drept Ilie Dumitrescu.

Dumitru Moraru, făcut să plângă de Cornel Dinu

Țețe Moraru (63 de ani), căpitanul lui Dinamo din anii '80, una dintre persoanele insultate de Dinu, a răspuns vehement în urmă cu o lună, după dezvăluirile făcute de „Procuror” în legătură cu performanța dinamoviștilor în cupele europene.

„Îmi dau lacrimile în fața laptopului. În luna mai fac 64 de ani, dar aproape că plâng ca un copil. Tremur tot. Soția mea nici nu a avut puterea să citească așa ceva. L-am iubit toți pe nea Cornel, dar îmbătrânește... stiți vorba aia. Eu eram căpitanul acelei echipe și nu permit nimănui să își bată joc de munca generației mele. Adică, pe noi ne-a făcut mari fotbaliști Securitatea?

Noi am fost niște blatiști? Niciodată! Am avut o superechipă atunci, iar la Minsk am făcut cel mai bun meci al meu din cupele europene. Cine era nebun să ia banii și să fie curățat de KGB? Voi credeți că se puteau face asemenea lucruri în fosta URSS? Cu Hamburg am sărit din bară în bară. Păi, dacă noi blătuiam meciul ăla, atunci de ce nemții au atacat în valuri ca să ne bată”, a declarat atunci Moraru, potrivit Prosport.

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.