Liga 1

DINAMO. EXCLUSIV Ioan Andone, prima reacție după înjurăturile vulgare ale lui Cornel Dinu: „Eu n-am fost la băutură cu el. E ceva... Doamne, ferește!”

Ioan Andone reacționează după derapajul lui Cornel Dinu

Articol de Remus Dinu  —  Friday, 22 May 2020

Ioan Andone (60 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, a reacționat, în exclusivitate pentru GSP.ro, după jignirile neverosimile pe care „Fălcosul” le-a primit din partea lui Cornel Dinu (71 de ani).

  • CONTEXT: Într-un clip aparent recent, după ce vorbește despre investitoriii pe care Ioan Andone i-a adus pentru a cumpăra clubul Dinamo, Cornel Dinu apare alături de legenda stelistă Miodrag Belodedici și de mai mulți prieteni.
  •  Întărâtat de comentariul unei persoane prezente la masă, Dinu a lansat o tiradă de injurii total deplasate, greu de reprodus, țintele fiind Ioan Andone, Gheorghe Mulțescu și „Țețe” Moraru, trei foști jucători importanți de-ai „câinilor” 

„A fost antrenorul meu, păcat. Dar n-are niciun rost să vorbesc. Nu vreau să intru în polemici cu nea Cornel. E treaba lui cum vorbește și tot ce face. Ce aș putea să comentez? Îl cunosc foarte bine pe nea Cornel, l-am avut antrenor. Aș vrea să-i răspund, poate aș avea dreptul, dar nu cred că ar avea rost. E ceva...Doamne, ferește! O să vorbesc cu el în privat. 

Eu l-am sunat înainte de cu afacerea cu spaniolii, i-am spus că vor să negocieze. Erau planuri cu el, voiau să-i propună să fie membru în Consiliul de Administrație. Dar eu n-am nicio treabă. 

Eu n-am vrut să cumpăr Dinamo, n-am fost la băutură cu el, n-am fost să beau cu el. L-am avut antrenor, n-am ce să comentez mai mult ”, a declarat Ioan Andone, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Cornel Dinu, derapaj la adresa foștilor dinamoviști

„Îmi bag p*** și în fața ta și a lui Mulțescu. Cel puțin Moraru ăla e un alcoolic, e la nivelul ăstuia care cumpără Dinamo, Andone. Băga-mi-aș p*** în pârliții mă-tii, fotbaliștii p*** ați fost. Să moară mama dacă nu. Niște idioți, oi rătăcite, proști ca noaptea. Ei au fost fotbaliști instictuali, creier p***”
- Cornel Dinu într-un clip devenit viral după ce a fost publicat pe o pagină de facebook care se dă drept Ilie Dumitrescu

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.