Diverse

EXCLUSIV Ce i-a făcut Mititelu lui Mihai Costea pentru că nu a mers la stomatolog: „Când îmi amintesc, îmi dau lacrimile de râs”

+32 Foto
Dragoș Firțulescu a povestit un episod hazliu cu Mititelu și Mihai Costea

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 mai 2020

Dragoș Firțulescu (31 de ani), fost mijlocaș la Universitatea Craiova, a fost la GSP Live și a povestit un episod hazliu cu Adrian Mititelu și Mihai Costea, petrecut în vestiarul de pe „Ion Oblemenco”. 

Firțulescu și-a început cariera de fotbalist la Craiova, unde a trecut de la juniori la echipa mare. În total a adunat 51 de meciuri, totodată este echipa unde are cele mai multe meciuri jucate.  

„Am rămas foarte bun prieten cu Mihai Costea. Țin minte că l-a altoit odată Adrian Mititelu pentru că nu-și reparase dinții. Mihai are 1.80m, e înalt, și domnul Mititelu a venit și a început să-l împingă pe acolo prin vestiar. Când îmi amintesc, îmi dau lacrimile de râs. El ținea foarte mult la jucători, voia ca ei să nu plece niciodată. Să fie o echipă frumoasă. Florin Costea a avut o ofertă de 6 milioane de euro de la FC Koln. Era foarte apropiat, ne voia binele. Doar un părinte se comportă așa cu copilul lui”, a explicat Firțulescu la GSP Live. 

VIDEO Firțulescu povestește cum l-a „altoit” Mititelu pe Mihai Costea, în vestiar

Cariera lui Dragoș Firțulescu, în imagini: 

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.