Liga 1

EXCLUSIV Un fost fotbalist de la Craiova intervine categoric în scandalul FCU - CSU: „Ai cui sunt acei 25.000 de suporteri care aplaudau și aveau orgasm?”

+32 Foto
Dragoș Firțulescu consideră echipa lui Mititelu ca fiind Universitatea Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 23 mai 2020

Dragoș Firțulescu (31 de ani), fost mijlocaș la Universitatea Craiova, a vorbit la GSP Live despre conflictul din Craiova, cel dintre echipa lui Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948, și echipa lui Mihai Rotaru, CS U Craiova. 

Firțulescu și-a început cariera de fotbalist la Craiova, unde a trecut de la juniori la echipa mare. În total, a adunat 51 de meciuri, FC U fiind echipa la care a jucat cele mai multe meciuri. 

„Nu mă deranjează echipa CSU, nu am nicio treabă, au făcut niște lucruri senzaționale. Au făcut un stadion frumos, dar am înțeles că FCU nu poate să joace acolo. E normal să fie ceva orgolii pentru că Adrian Mititelu a văzut că vine cineva și îi ia emblema, culorile și îi zice «Hai gata, asta nu mai e Craiova». 

Păi, cum, domne’, «asta nu mai e Craiova?». Eu nu am jucat acolo? Florin Costea nu a dat gol cu Dinamo? Suporterii ăia, care s-au ridicat 25.000 și au început să aplaude și aveau orgasm...ăia nu mai sunt ăia suporterii care au fost la meciul ăla?

Niște bazaconii pe care eu nu le-am înțeles niciodată. Asta e Craiova la care am crescut eu (n.a. - FC U Craiova), la care am copilărit, unde ne-am petrecut cei mai mulți ani din viață. Am iubit-o, o iubesc și cu ea rămân”, a spus Firțulescu, la GSP Live.  

1 golîn 51 de meciuri a reușit Firțulescu la FC U Craiova, pentru care a evoluat între 2006 și 2011

VIDEO Firțulescu vorbește despre conflictul FCU - CSU Craiova

Cariera lui Dragoș Firțulescu, în imagini

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.