Liga 1

EXCLUSIV „Jocurile foamei” la Dinamo » Dezvăluiri de impact după 6 ani: „Toți jucătorii au început să râdă, știau situația”

+32 Foto
Dragoș Firțulescu , în stânga lui Flavius Stoican, în timpul unei acțiuni organizate de Dinamo

Articol de Remus Dinu  —  vineri, 22 mai 2020

DINAMO. Vremurile în care jucătorii „câinilor” erau răsfățați cu salarii sau prime de instalare exorbitante au apus demult în „Ștefan cel Mare”. „Era Negoiță” a fost dominată, mai degrabă, de austeritate și restanțe salariale.  

Invitat vineri la GSP Live, Dragoș Firțulescu (31 de ani) a povestit un episod relevant din scurta perioadă în care a evoluat la Dinamo. 

Fostul jucător al Craiovei a ajuns în „Groapă” în 2014, dar n-a prins decât două meciuri oficiale pentru roș-albi, într-o perioadă în care clubul condus de Ionuț Negoiță se afla în insolvență. 

Dragoș Firțulescu: „Toți jucătorii de la Dinamo au început să râdă, știau situația”

„În prima lună de după ce am ajuns la Dinamo, au venit cu statele de plată. Am luat o sumă...nici măcar o pereche de adidași nu puteam să-mi cumpăr cu banii aceia. Am întrebat ce e cu acești bani și mi-au răspuns că «ăstea sunt zilele tale lucrătoare la Dinamo». Cum am mai spus, la Dinamo am semnat pe o sumă modică doar ca să intru în circuit, plus că mi-a plăcut modul în care lucram cu Flavius Stoican.

După ce am primit salariul, am ieșit într-o seară în Centrul Vechi cu Robert Văduva (n.a. - fost jucător la Dinamo, coleg cu Firțulescu în acea perioadă). A doua zi la antrenament, după-amiaza, Flavius Stoican mă întreabă: «Bă, Dragoș ... ce ai făcut tu în Centrul Vechi cu banii ăia? Nu-ți ajungeau nici să mănânci!». Toți jucătorii au început să râdă, cunoșteau situația”, a povestit Dragoș Firțulescu, la emisiunea GSP Live. 

VIDEO. Firțulescu, poveste amuzantă din perioada Dinamo: „Cu primii bani primiți , nu îmi puteam cumpăra nici măcar o pereche de adidași”

66 de minutea bifat Dragoș Firțulescu în tricoul lui Dinamo

FOTO. Cariera lui Dragoș Firțulescu, în imagini: 

Dragoș Firțulescu, fosta speranță a Olteniei

Dragoș Firțulescu și-a început cariera de jucător la Craiova și era văzut la un moment dat drept una dintre speranțele ale oltenilor. Ulterior, acesta a bifat foarte multe echipe din România și din străinătate, printre care ASA Târgu Mureș, Alki Larnaca, U Cluj, Dinamo, UTA, Kaposvar, Pandurii sau Beroe Stara Zagora. Acum, evoluează în India, la formația Chennaiyin FC

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.