Liga 2

Adrian Mititelu acuză o diversiune care l-ar avea la bază pe Mihai Rotaru: „De ce tac?”

Adrian Mititelu / FOTO: Facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 mai 2020

Adrian Mititelu (52 de ani), patronul divizionarei secunde FC U Craiova 1948, a lansat un atac la adresa lui Mihai Rotaru, finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova. 

Clubul CS Universitatea Craiova a emis ieri un comunicat de presă în care îl acuză pe Adrian Mititelu, printre altele, că nu ar vrea ca FC U Craiova să joace pe arena „Ion Oblemenco”. Replica a venit astăzi. Mititelu spune că totul face parte dintr-o diversiune legată de un dosar penal.

Mesajul lui Adrian Mititelu pe Facebook

„De ce tac?

Tot ceea ce se întâmplă în ultimele zile cu acești foști angajați ai FCU, care în ultimele zile m-au atacat și denigrat în spațiul media, face parte dintr-un plan de diversiune organizat de Rotaru Mihai și are la bază cercetările penale în stadiu avansat în dosarul penal ce vizează infracțiunea de ȘANTAJ la care am fost supus de numiții Rotaru Mihai, Șiman Vasile și alții, pe o perioadă de șase ani de zile.La data declarării stării de urgență, dosarul se afla într-o fază avansată, punerea sub acuzare fiind iminentă. 

Începând cu 1 iunie, dată la care Parchetul iși va relua activitatea, urmează ca procurorii să emită o soluție în conformitate cu legea și cu probatoriul aflat la dosarul cauzei.Tot ceea ce se întâmplă în aceste zile este o continuare a acțiunii de șantaj care are ca scop determinarea subsemnatului de ceda și de a accepta condițiile impuse de Rotaru. Acesta este motivul pentru care sunt atacat, defăimat, denigrat de către foștii angajați ai FCU, acum pe ștatul de plată al lui Rotaru”, a scris patronul celor de la FC U Craiova.

VIDEO / Dragoș Firțulescu vorbește despre rivalitatea CSU - FCU

Citește și alte știri despre FC U Craiova 1948:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.