Liga 1

DINAMO. Gigi Mulțescu reacționează după ce a fost înjurat de Cornel Dinu: „Nimeni nu m-a jignit așa! Dacă nu-mi cere scuze, nu-l mai salut”

Gigi Mulțescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 mai 2020

Gigi Mulțescu (68 de ani), fost antrenor și jucător la Dinamo, a vorbit despre conflictul iscat de Cornel Dinu și a declarat că se simte mâhnit de ce i s-a întâmplat

  • CONTEXT: Într-un clip aparent recent, după ce vorbește despre investitoriii pe care Ioan Andone i-a adus pentru a cumpăra clubul Dinamo, Cornel Dinu apare alături de legenda stelistă Miodrag Belodedici și de mai mulți prieteni.
  •  Întărâtat de comentariul unei persoane prezente la masă, Dinu a lansat o tiradă de injurii total deplasate, greu de reprodus, țintele fiind Ioan Andone, Gheorghe Mulțescu și „Țețe” Moraru, trei foști jucători importanți de-ai „câinilor” 

„Mi-a fost antrenor, sigur, mai scăpa câte o înjurătură. Dar încurajatoare. Sunt foarte supărat și surprins că s-a ajuns aici. Cornel este o fire mai impulsivă, dar nu e normal ce a făcut. Nu știu ce s-a întâmplat. Nu înțeleg! Nu are nicio logică. Nu m-a jignit nimeni așa niciodată!

Toți îl știam pe Cornel că mai scăpa câte o înjurătură, dar înțelegeam. Erau meciuri, era tensiune. Dacă îmi cere scuze, îl salut. Oricine poate să greșească și să recunoască. Dacă nu face asta, nu-l mai salut. E prea mult! A mai fost și episodul în care spunea de aranjamentele lui Dinamo, în care toți am fost loviți. Acum e vorba de o jignire”, a declarat Gigi Mulțescu la emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport.

VIDEO. Cornel Dinu, derapaj la adresa foștilor dinamoviști

„Îmi bag p*** și în fața ta și a lui Mulțescu. Cel puțin Moraru ăla e un alcoolic, e la nivelul ăstuia care cumpără Dinamo, Andone. Băga-mi-aș p*** în pârliții mă-tii, fotbaliștii p*** ați fost. Să moară mama dacă nu. Niște idioți, oi rătăcite, proști ca noaptea. Ei au fost fotbaliști instictuali, creier p***”
Cornel Dinu, într-un clip devenit viral după ce a fost publicat pe o pagină de Facebook care se dă drept Ilie Dumitrescu

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.