Liga 1

DINAMO. Dănuț Lupu se implică în disputa Dinamo - Steaua și ironizează marea rivală: „Băteam și dacă ne trezeau la 3 dimineața”

Dănuț Lupu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 mai 2020

Dănuț Lupu (53 de ani) se implică și el în disputa dintre Steaua și Dinamo, iscată după interviul spectaculos acordat de Mircea Lucescu pentru Gazeta Sporturilor.

Fostul mijlocaș de la Dinamo a vorbit despre disputa cu Steaua și a ironizat marea rivală, spunând că, după ce a câștigat Cupa Campionilor în 1986, jucătorii au îmbătrânit, iar Dinamo putea s-o învingă oricând.

„Steaua a câștigat un campionat fără să piardă vreun meci. Avea o echipă foarte bună, dar să nu se supere pe mine, în 1989-1990, dacă ne trezeau la 3 dimineața, îi băteam pe steliști. Eu cred că sunt singurul fotbalist care e supărat că a venit Revoluția. Mai jucam doi ani la Dinamo. 

Steaua avea un lot foarte bun, dar, în doi-trei ani, jucătorii au îmbătrânit. Să nu se supere pe mine. Și Milan a avut o perioadă de cinci sau șase ani în care n-o bătea nimeni”, a declarat Dănuț Lupu la „Digi Sport Special”.

VIDEO Mircea Lucescu: „Dinamo o depășise pe Steaua la popularitate”

Toate părțile interviului-document cu Mircea Lucescu:

Citește mai multe știri despre disputa Dinamo – Steaua:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.