Liga 1

FCSB. Strigătul unui fotbalist abandonat de Gigi Becali: „Pe mine de ce nu m-ați chemat?”

Articol de Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea, Remus Răureanu  —  Saturday, 23 May 2020

Marko Momcilovic (32 de ani), fundașul celor de la FCSB, e supărat că a fost abandonat în Serbia. Gigi Becali îl ignoră fiindcă nu mai are nevoie de el.

Problemele medicale dese și grave l-au transformat pe Momcilovic dintr-un titular sigur al FCSB într-un pacient aflat permanent în tratamente sau în recuperare, iar Becali îl tratează acum pe sârb în consecință. Nu mai are nevoie de el și l-a lăsat în Serbia, unde fotbalistul plecase la începutul pandemiei. 

Momcilovic a reacționat și le-a reproșat conducătorilor comportamentul pe care-l au în relația cu el. Apropiați ai lui Marko povestesc că sârbul a apelat la agenți ca să-i preseze pe roș-albaștri să-l considere în continuare un jucător activ, așa cum e specificat în contractul său, unul valabil până la 30 iunie 2020. 

Marko Momcilovic, tras pe linie moartă la FCSB

E aproape imposibil pentru Momcilovic să se mai impună la FCSB, dat fiind faptul că el a absentat mult, iar fundașul stânga de acum, Panțâru, e printre preferații lui Becali. 

Și-atunci de ce ține sârbul să se antreneze în următoarele 6 săptămâni, dacă șansele să mai joace sunt foarte mici? Miza pregătirii e importantă pentru că el speră să mai semneze un contract după 1 iulie, când va deveni liber de la FCSB.

 Dacă stă acasă în perioada aceasta, în care fotbaliștii profesioniști se pregătesc în toată Europa, nu numai în România, îi devine imposibil să-și mai găsească un club interesat.

250.000 de euroa plătit FCSB în ianuarie 2016, când l-a cumpărat pe Momcilovici de la Pandurii. Apărătorul a ajuns acum la 32 de ani și va părăsi clubul gratis

Momcilovic a jucat două minute pe lună!

Momcilovic a venit de la Pandurii și s-a impus imediat ca titular incontestabil, a adunat 60 de meciuri în primele două sezoane pline la FCSB. Ce a urmat apoi a fost de coșmar. 

S-a accidentat prima oară în august 2018, pe urmă s-a ales cu probleme la spate și a avut nevoie de o operație. Recuperarea a fost extrem de lungă, el nu mai avea condiția fizică a unui profesionist din cauza pauzei. Din 2018 și până în prezent a mai bifat doar 45 de minute în campionat, în eșecul cu CFR Cluj, 0-1 în februarie anul acesta.

VIDEO. Imagini de la antrenamentele lui FCSB » Roș-albaștrii se pregătesc de restartul Ligii 1 în grupuri de câte 4

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.